https://blog.neterra.tv/wp-content/uploads/2018/08/neterra_tv_prezarezhdane_cover-1280x800.jpg

Здравей, казвам се Емил Стойновски и отговарям за развитието на Neterra.TV. И искам да ти разкажа за предстоящите новости в Neterra.TV, с които нашият екип ще се постарае да удвои позитивното ти изживяване.

В началото на юни вградихме изцяло нова чат форма, която ти позволява да общуваш с нас лесно и удобно, 24 часа в денонощието, 7 дни в седмицата. И не забравяй – тук няма да ти отговори робот, а мой колега – експерт, който ще направи всичко възможно да получиш максимално удоволствие от Neterra.TV.

Също така, спазвайки новата директива за “Трансграничност”, вече ще имаш достъп до еднакво телевизионно съдържание при пътуванията ти в ЕС, независимо в коя от държавите членки си направил покупката.

Интерактивна програма

Съвсем скоро ще можеш да се насладиш на новa, интерактивна програма, което ще ти позволи още по-лесно да се ориентираш в морето от телевизионни канали и предавания, без да се налага да спираш телевизията, която гледаш.

Максимално позитивно изживяване

Понеже искаме да ти доставим максимално позитивно изживяване, разбрахме, че имаме нужда от нова, по-модерна и удобна за ползване визия, която да отговори на нарастващото видео съдържание. Затова в следващите няколко месеца очаквай изцяло обновената и много по-удобна Neterra.TV.

Екстри

С онлайн дебюта на филма „Възвишение“ през месец май започна добавянето на ново и уникално съдържание. Буквално след дни ще може да намериш още много интересни и полезни видеа, включително и събития на живо от България в новата ни рубрика „Екстри“.

Това е само началото на голямата промяна на Neterra.TV, но идеите ни са безброй и по някои от тях вече работим усилено. Всички новости и развитие по платформата може да научиш от нашата страница в Facebook, а скоро и в новия ни блог.

Нашата Neterra.TV

Твоето мнение ни мотивира и вдъхновява да се променяме и развиваме и да ти доставяме все по-качествена услуга! Можеш да гледаш и даваш мнение за Neterra.TV, където и да си!

Коментари

Емил

Един ентусиаст с клавиатура в едната ръка и радиостанция в другата. Смее се. :D

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

© Neterra.TV е за кино и телевизия. Блогът ви дава идеи кои филми да гледате. Разказва ви за световноизвестни актьори, техните кино и ТВ постижения и много други любопитни моменти. Тук ще намерите интервюта, дадени специални за блога на Neterra.TV, както и да слушате ТВ и кино подкаст продукции. Освен това блогът ви разкрива кои са най-новите български ТВ продукции, филми и кино фестивали в платформите на Neterra.TV и Neterra.TV+.

Контакти

Посетете ни

neterra.tv logo

Neterra.TV © 2023