Neterra.TVПромоцииНовите приложения идват …

https://blog.neterra.tv/wp-content/uploads/2019/10/ntv_blurred_bg-1280x720.jpg
Новите приложения. Нова платформа

Всяка история има начало. Нашата започна преди 15 години от една споделена емоция. Нуждата от връзка на българите в чужбина с България. Днес, с гордост може да кажем, че сме най-популярната платформа за българско съдържание сред сънародниците ни по света.

Neterra.TV през годините

Както повечето тийнейджъри на 15 години, които пораснаха с нас, мечтаем за големи успехи. Успехът е истински, когато има с кого да го споделим. Благодарим ви, че сте с нас по пътя, който изграждаме заедно – мост между България и българите по света!

Новината

Neterra.TV събира вашите интереси на едно място: до края на годината Neterra.TV пуска интуитивна и модерна платформа със съвременен дизайн. В нея всеки член от семейството – мама, тате, баба, дядо, може да си създаде индивидуален профил.

Помислили сме и за най-малките – профил само за деца до 12 години с изцяло детско съдържание.

Част от профилите в новите приложения на Neterra.TV

Индивидуалните профили дават възможност да избирате какво да гледате, кога да гледате, да превъртате и връщате, колкото пъти пожелаете. На едно място имате достъп до TV архив от 30 дни, записи на любими предавания и видеотека с богато българско съдържание от филми, сериали, кулинарни предавания и спорт.

Най-важно е, че всички тези функционалности ще бъдат достъпни от много повече устройства – iOS и Android Mobile, AndroidTV, AppleTV, Samsung Smart TV, LG Smart TV и др. И ще може да изтеглите приложението от Google Play и Аpple Store.

 

Очаквайте скоро

Декември се очертава да бъде пълен с емоции, а ние ще изпълним обещанието си да ви съберем на едно място с най-любимите хора. Как ще стане това? Лесно, защото освен индивидуални профили, платформата ще бъде достъпна от 5 различни устройства.

Гарантираме доброто настроение по празниците, защото тази Коледа няма да се налага да делите телевизора или дистанционното.

Ще има и много подаръци, но за тях ще ви разкажем скоро.

И тъй като приемаме нашите клиенти като семейство, догодина заедно ще празнуваме 15-ти рожден ден!

А какво е рожден ден без изненади?

Коментари

Радка Петкова

10 comments

 • Антон колев

  16.04.2020 at 17:31

  Здравейте имам тв бокс устройство което съм закупил от ebay с андроид 9 4gb ram но не мога да инсталирам нетера излиза ми грешка 504 благодаря

 • Anton kolev

  16.04.2020 at 15:55

  Zashto ne moga da instaliram neterra ot tv box s android. 9 vsichko drugo instaliram samo neterra ne greshka 504 mi izpisva

 • Ева Маринова

  26.01.2020 at 12:59

  Здравейте! Новото приложение за андроид е супер. Как се казва приложението за самсунг тв? И възможно ли е да добавите discovery science и/или discovery showcase? Едната програма я има в друга българска онлайн телевизия.

 • Михаил

  24.12.2019 at 8:27

  Здравейте,

  Извън темата, има ли шанс да пуснете скоро City Tv и/или The Voice?
  Благодаря.

 • Радка Петкова

  10.12.2019 at 9:31

  Здравейте,

  от днес са достъпни приложенията за Android Mobile и Android TV.
  Очаквайте скоро, приложенията да бъдат достъпни от Samsung & LG

  Поздрави,
  екипът на Neterra.TV

 • Ники

  05.12.2019 at 23:03

  Здравейте,

  А кога горе-долу ще бъде пусната услугата за Android TV, Samsung и LG? Очаква ли се до края на годината да стане?

  Благодаря!

 • Радка Петкова

  21.11.2019 at 14:30

  Здравейте,
  Във връзка със запитването за спортните канали, бихме искали да ви информираме, че споменатите от вас медии не са част от пакета на Нетера.ТВ.
  В момента водим преговори с А1 за придобиване на каналите, но какъв ще бъде резултата от тях все още не можем да кажем.
  Ако имате други въпроси, екипът ни е 24/7.

 • Katy

  20.11.2019 at 16:27

  Здравейте, абонати сме Ви одавна и сте супер!
  Спортни фенове сме и се интересуваме от спортните канали на МаксСпорт.
  Дали има проект за включването им?
  Благодаря предварително!
  Кати

 • Радка Петкова

  07.11.2019 at 11:51

  В момента сме в процес на интеграция на нова IPTV платформа. На този етап новата IPTV платформа ще има поддръжка освен на текущите MAG-254 боксове и на: Android SmartTV и Android Set-top box (STB), Linux STB, AppleTV, Samsung Smart TV, LG Smart TV както и приложения за iPhone, iPad, Android телефони и таблети. На по-късен етап ще помислим и за Roku и Kodi устройства. Освен разширяването на поддържаните устройства ще предложим и редица удобства като: по-голям ТВ архив, до 5 устройства на един акаунт, профили за различните членове на семейството, детски профил, адаптивен стрийминг (тази функционалност ще реши проблеми подобни на вашия, ако връзката на клиента „играе“) както и много други функционалности.

 • Краси

  29.10.2019 at 19:26

  Здравейте Нетера,
  Възнамерявате ли да добавите app и в ROKU TV?
  Благодаря.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

© Neterra.TV е за кино и телевизия. Блогът ви дава идеи кои филми да гледате. Разказва ви за световноизвестни актьори, техните кино и ТВ постижения и много други любопитни моменти. Тук ще намерите интервюта, дадени специални за блога на Neterra.TV, както и да слушате ТВ и кино подкаст продукции. Освен това блогът ви разкрива кои са най-новите български ТВ продукции, филми и кино фестивали в платформите на Neterra.TV и Neterra.TV+.

Контакти

Посетете ни

neterra.tv logo

Neterra.TV © 2023