Новите приложения идват …

Новите приложения. Нова платформа

Всяка история има начало. Нашата започна преди 15 години от една споделена емоция. Нуждата от връзка на българите в чужбина с България. Днес, с гордост може да кажем, че сме най-популярната платформа за българско съдържание сред сънародниците ни по света.

Neterra.TV през годините

Както повечето тийнейджъри на 15 години, които пораснаха с нас, мечтаем за големи успехи. Успехът е истински, когато има с кого да го споделим. Благодарим ви, че сте с нас по пътя, който изграждаме заедно – мост между България и българите по света!

Новината

Neterra.TV събира вашите интереси на едно място: до края на годината Neterra.TV пуска интуитивна и модерна платформа със съвременен дизайн. В нея всеки член от семейството – мама, тате, баба, дядо, може да си създаде индивидуален профил.

Помислили сме и за най-малките – профил само за деца до 12 години с изцяло детско съдържание.

Част от профилите в новите приложения на Neterra.TV

Индивидуалните профили дават възможност да избирате какво да гледате, кога да гледате, да превъртате и връщате, колкото пъти пожелаете. На едно място имате достъп до TV архив от 30 дни, записи на любими предавания и видеотека с богато българско съдържание от филми, сериали, кулинарни предавания и спорт.

Най-важно е, че всички тези функционалности ще бъдат достъпни от много повече устройства – iOS и Android Mobile, AndroidTV, AppleTV, Samsung Smart TV, LG Smart TV и др. И ще може да изтеглите приложението от Google Play и Аpple Store.

 

Очаквайте скоро

Декември се очертава да бъде пълен с емоции, а ние ще изпълним обещанието си да ви съберем на едно място с най-любимите хора. Как ще стане това? Лесно, защото освен индивидуални профили, платформата ще бъде достъпна от 5 различни устройства.

Гарантираме доброто настроение по празниците, защото тази Коледа няма да се налага да делите телевизора или дистанционното.

Ще има и много подаръци, но за тях ще ви разкажем скоро.

И тъй като приемаме нашите клиенти като семейство, догодина заедно ще празнуваме 15-ти рожден ден!

А какво е рожден ден без изненади?

Коментари

Сподели
10 коментара
  • Здравейте имам тв бокс устройство което съм закупил от ebay с андроид 9 4gb ram но не мога да инсталирам нетера излиза ми грешка 504 благодаря

  • Zashto ne moga da instaliram neterra ot tv box s android. 9 vsichko drugo instaliram samo neterra ne greshka 504 mi izpisva

  • Здравейте! Новото приложение за андроид е супер. Как се казва приложението за самсунг тв? И възможно ли е да добавите discovery science и/или discovery showcase? Едната програма я има в друга българска онлайн телевизия.

  • Здравейте,

    Извън темата, има ли шанс да пуснете скоро City Tv и/или The Voice?
    Благодаря.

  • Здравейте,

    от днес са достъпни приложенията за Android Mobile и Android TV.
    Очаквайте скоро, приложенията да бъдат достъпни от Samsung & LG

    Поздрави,
    екипът на Neterra.TV

  • Здравейте,

    А кога горе-долу ще бъде пусната услугата за Android TV, Samsung и LG? Очаква ли се до края на годината да стане?

    Благодаря!

  • Здравейте,
    Във връзка със запитването за спортните канали, бихме искали да ви информираме, че споменатите от вас медии не са част от пакета на Нетера.ТВ.
    В момента водим преговори с А1 за придобиване на каналите, но какъв ще бъде резултата от тях все още не можем да кажем.
    Ако имате други въпроси, екипът ни е 24/7.

  • Здравейте, абонати сме Ви одавна и сте супер!
    Спортни фенове сме и се интересуваме от спортните канали на МаксСпорт.
    Дали има проект за включването им?
    Благодаря предварително!
    Кати

  • В момента сме в процес на интеграция на нова IPTV платформа. На този етап новата IPTV платформа ще има поддръжка освен на текущите MAG-254 боксове и на: Android SmartTV и Android Set-top box (STB), Linux STB, AppleTV, Samsung Smart TV, LG Smart TV както и приложения за iPhone, iPad, Android телефони и таблети. На по-късен етап ще помислим и за Roku и Kodi устройства. Освен разширяването на поддържаните устройства ще предложим и редица удобства като: по-голям ТВ архив, до 5 устройства на един акаунт, профили за различните членове на семейството, детски профил, адаптивен стрийминг (тази функционалност ще реши проблеми подобни на вашия, ако връзката на клиента „играе“) както и много други функционалности.

  • Здравейте Нетера,
    Възнамерявате ли да добавите app и в ROKU TV?
    Благодаря.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *