В Петък плет плете… 🇧🇬

Емил Емил

В Петък плет плете, по пет петъка преплита, плети Китодаре плета и в петък преди Петък ще те гледат в Neterra.TV.
А сега го кажете по-бързо! Защото Китодар Тодоров говори бавно и така ще се компенсира.
Знаем, че дотук беше безкрайно неясно, но както се обяснява за модерните клипове – целта беше да те заинтригуваме. Сега ще ти обясним за какво става въпрос.

В Петък плет плете... 🇧🇬На първо време – чувал ли си за Китодар Тодоров? Той наистина говори бавно, има невероятни сини очи и е известен с участията си в българските филми, предавания и телевизионни сериали като „“Пълна лудница“, „Сладко отмъщение“ и „Скъпи наследници“. Това – ако гледаш телевизия. За интернет маниаците той е известен с видео блога си „Петък точно в 5“. Каналът му има 20 000 абоната, а някои от сериите му са гледани от над 60 000 души. Ще кажете – не е чак толкова много, Ариана Гранде има милиони.

Но ако вземем предвид, че клиповете му предизвикват размисли, ще разберете колко е успешен. Всъщност е дори обнадеждаващо – толкова много хора гледат и мислят, после връщат на любимите моменти и отново мислят. Ние също сме от тях.

За непосветените е трудно да се опише с думи какво представлява блогът „Петък точно в 5“. Но когато изгледаш поне една серия, се зарибяваш. Ето как изглежда описанието за един от досегашните 4 сезона:

„Парите никога не стигат! Дали са 300-350 лв. или разчитате на инвестиции в строителство, те винаги ще са малко. Даже често ги няма никакви заради зловещата сянка на „Топлофикация“ и подпочвени води на София, способни да срутят всяко благосъстояние. Но имаме добра новина – тук ще получите наръчник по далавери и well-being чрез бързи кредити, за да се наслаждавате на щастие, радост и чистота.“

Ако още не сме те загубили като читател, значи си нашият човек. И ние продължаваме да настояваме, че трябва да получиш нещо повече. Затова „юбилейният“ пети сезон на „Петък точно в 5“ ще има ексклузивна премиера напълно безплатно за абонатите на Neterra.TV.
Всяка серия ще идва отново в петък, но седмица преди да е достъпен за всички останали в интернет. Тук ще намериш и всички досегашни сезони на този млад и бързоразвиващ се проект. А ако искаш да има повече от Китодар, можеш да му помогнеш с дарение на платформата Patreon. Лесно е.

До петък, 16 ноември! И след това всеки петък от сезон номер 5!

Коментари

Сподели
Един ентусиаст с клавиатура в едната ръка и радиостанция в другата. Смее се. :D
Коментирай

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *