Стаси Айви говори с Нели Димитрова и Ваня Николова

Стаси Айви говори с Нели Димитрова и Ваня Николова. Как се случва магията при създаването на историите? Как се става „Жена на годината“? Как така се пише в тандем? За всички тези въпроси и за още много, говорят сценаристите на филма „Голата истина за група Жигули“, Нели Димитрова и Ваня Николова.

Филмът вече имате възможност да го гледате в пълното удобство и абсолютния комфорт на собствения си дом, защото „Голата истина за група Жигули“ е в NeterraTV+. Може да поканите и вашия приятели да го гледат. Или да го гледате заедно. Защото, както ще разберете по-долу в материала, най-добре е да се пътува в компания.

Как се пише в тандем?

Виктор Божинов, режисьорът на филма, е причина Нели и Ваня да се запознаят. Те започват да работят заедно още по време на снимките за сериала „Връзки“. Отношенията между двете функционират точно като в едно истински семейство – карат се, спорят, сдобряват се. Но най-важното е, че общуват истински и активно помежду си.

„Най-добре е да се „пътува“ в онзи, творчески смисъл, със съмишленици.“, споделя Ваня.

Жена на годината

Нели Димитрова и Ваня Николова получиха приза „Жена на годината 2021” в категория „Изкуство” на наградите, организирани от списание „Grazia“, тази година.

За да се случи един филм, всички са единодушни. Историята е най-важният двигател. С нея започва всичко. Сценаристите обаче винаги по един или друг начин са оставали и продължават да остават скрити „зад пердето“. Как се чувстват Ваня и Нели, които обикновено са зад кадър, под светлините на прожекторите? А каква е тайната им и как успяха с историята си да развълнуват толкова много хора, като ги накараха да искат да гледат филма „Голата истина за група Жигули“ няколко пъти? Разберете отговорите на тези въпроси от самите сценаристи на лентата: Нели Димитрова и Ваня Николова.

Гледайте видео-разговора на Стаси Айви, посветен на творчеството, приятелството и страстта към писането: 

Филмът „Голата истина за група Жигули“ може да гледате онлайн в Neterra.TV+

Чудите ли се за какво и с кого е говорила Стаси Айви миналият месец? Спрете да се чудите, а разберете от този линк

Коментари

Сподели
Обожавам изкуството. Киното, театъра, книгите, музиката, танците. Хубавите истории винаги са ме вдъхновявали. Това, което винаги ме оставя без дъх, е ДОБРАТА история и КРЕАТИВНОСТТА на човешкия дух и ум. 😄
Коментирай

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *