Стаси Айви и Мила Михова за предстоящите премиери на голям и малък екран

Стаси Айви и Мила Михова за предстоящите премиери на голям и малък екран. Стаси Айви и Мила Михова с разговор за най-вълнуващите заглавия които с нетърпение се очакват на голям и малък екран. Двете обсъждат също и любими моменти от провелия се през септември филмов фестивал във Венеция.

Кои са най-дългоочакваните филмови премиери?

Момичетата започват с филма „Дюн“ (Приключенски, Драма, Фантастика), които идва със звезден и щипка поп културен каст – Тимъти Шаламe, Оскар Айзък, Ребека Фъргюсън, Зендея, Джейсън Момоа и др.

Очакват и биографичния филм „Спенсър“ за принцеса Даяна, в чиято роля влиза Кристен Стюарт с впечатляващ английски акцент.

The power of the dog” с интригуваща история за любовен триъгълник и не на последно място новият филм за Джеймс Бонд „Смъртта може да почака“ с участието на Даниел Крейг, предвидимо, също са в списъка с най-дългоочакваните филми за новия сезон.

Кои са най-дългоочакваните сериали?

Стаси и Мила разказват повече за предстоящите сериали и сезони на малкия екран. Започват със сериала „Dead to me” с впечатляващата актьорска игра и диалози на Кристина Епългейт (най-младата вдовица, която изпитва трудности с отглеждането на децата си и се справя с гнева) и Линда Карделини (нова приятелка на Епългейт от  група за подкрепа на скръбта). В списъка им участва „The Morning show” със знаменитите сестри от “Приятели“ Дженифър Анистън и Рийз Уидърспун, които влизат в ролите на водещи на сутрешно шоу и се борят за правата на жените и равенството между половете. Още от заглавията са: “La Casa de Papel aka Money Heist” и “My Brilliant Friend”.

 

Кои са любимите моменти от филмовия фестивал във Венеция на Стаси и Мила?

Близостта, която показаха Оскар Айзък и Джесика Частейн на червения килим – дали те са колеги или са влюбени? Има ли по-хубава рокля от тази на Зендая? Ще научите във видеото.

А кои са вашите любими моменти от филмовия фестивал във Венеция? Ще се радваме да ни пишете и да ни споделите.

 

Пропуснали сте един от последните ни блогове  „Деца и родители заедно на големия екран“. Дали това е един от най-лесните начини да получиш роля във филм? Научете тук.

Коментари

Сподели
Обожавам изкуството. Киното, театъра, книгите, музиката, танците. Хубавите истории винаги са ме вдъхновявали. Това, което винаги ме оставя без дъх, е ДОБРАТА история и КРЕАТИВНОСТТА на човешкия дух и ум. 😄
Коментирай

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *