Neterra.TVПромоцииNeterra.TV влезе в парньорство с ISIC и EYC

Georgi Vyanev15.11.20221 min
https://blog.neterra.tv/wp-content/uploads/2022/11/isic-and-neterra.tv-min.jpg

Ползвателите на картите ISIC (Международна студентска лична карта) ITIC (Международна преподавателска лична карта) и EYC (Европейска младежка карта) вече ще се възползват от 15% отстъпка за абонамента на Neterra.TV.

Neterra.TV e платформа за най-гледаните български телевизионни канали, филми, предавания и музикални клипове, достъпни с високо качество за целия свят. Платформата си служи с най-модерните технологични решения, които максимално улесняват гледането на телевизия. Сред ключовите предимства на услугата са:

  • Гледането в HD качество, без накъсвания и на всякакви устройства (TV, смартфон, лаптоп, таблет и др.)
  • Гледане на запис – най-популярните шоупрограми от българския тв ефир на запис и без реклами
  • Гледане на до 4 потребителя с един абонамент
  • 24/7 поддръжка на услугата – денонощна възможност да получите съдействие от нашия експертен екип

Намалението, което ще може да се ползва посредством промо кодове, ще бъде още едно удобство за сънародниците ни зад граница, които и в момента се възползват от хилядите преференции, специално договорени за учащите. ISIC се издава и разпространява под егидата на UNESCO. Такава карта могат да притежават всички студенти в редовна форма на обучение.

Освен учащите, от преференцията ще могат да се възползват и младежи на възраст между 16 и 29 годишна възраст, които притежават EYC (European Youth Card) или в превод Европейска младежка карта e карта за младежи, предлагаща голям брой преференции в 36 държави в Европа.

Към Neterra.TV

Коментари

Georgi Vyanev

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

© Neterra.TV е за кино и телевизия. Блогът ви дава идеи кои филми да гледате. Разказва ви за световноизвестни актьори, техните кино и ТВ постижения и много други любопитни моменти. Тук ще намерите интервюта, дадени специални за блога на Neterra.TV, както и да слушате ТВ и кино подкаст продукции. Освен това блогът ви разкрива кои са най-новите български ТВ продукции, филми и кино фестивали в платформите на Neterra.TV и Neterra.TV+.

Контакти

Посетете ни

neterra.tv logo

Neterra.TV © 2023