Повече избор, още повече изживявания

Емил Емил

Здравей, казвам се Георги и отговарям за развитието на видео съдържание в Neterra.TV.

От началото през 2004 г. Neterra.TV е известна като онлайн платформа за телевизии. Но вече не е достатъчно да доставиш десетки канали, за да си най-добър. Трябва да предлагаш цялостна услуга за забавление.

Затова от месец май започнахме да добавяме допълнително съдържание. Стартирахме с ексклузивната онлайн премиера на най-гледания български филм за последните 8 години „Възвишение“ и това ще продължи. Съвсем скоро ще можеш да гледаш още от качествените български ленти от последните години.

Нови полезни канали

Вече имаш достъп до два нови канала в телевизионния пакет, подходящи за цялото семейство – English Club TV и The World.

English Club TV е мястото, където ще научиш или подобриш по лесен и достъпен начин английския си. Каналът набира скорост през последните години, тъй като задоволява нуждите от овладяване на най-популярния език по света. Ако искаш системно да се упражняваш, ще можеш да гледаш видеоуроци в секцията „Екстри“ срещу допълнително заплащане.

В The World ще откриеш изключителна селекция от научно-популярни, исторически и документални филми – и за пътешествия, и за рицарски истории и фараони, и за най-великите приключения в архитектурата. Каналът е събрал разнообразно съдържание, което обогатява познанията за света, но в същото време е и приятно и спокойно развлечение в забързаното ни ежедневие.

Фолклор на световно ниво

Neterra.TV ще бъде място, където ще се излъчват събития на живо. В края на август ще ти предложим най-доброто от автентичния фолклор, тъй като ще излъчим 8-ото издание на световното първенство от българското Черноморие. Участници от над 40 държави в рамките на 7 концерта ще ти покажат колко шарен и разнообразен е светът. Песни, танци и дефилета с костюми ще изпълнят дните между 24 август и 1 септември.

Още българско кино

В следващите месеци Neterra.TV ще ви пренесе при най-доброто от съвременното българско игрално, документално и анимационно кино. Това е, защото вярваме, че си заслужава да бъде гледано от повече хора във високо качество в удобната домашна атмосфера.

Ако доскоро за теб Neterra.TV е било мястото за български тв канали, сега се надявам да я усетиш като платформа за разнообразно изживяване. В бъдеще ще можеш да избираш повече и ще получаваш още повече, където и да си!

Коментари

Сподели
Един ентусиаст с клавиатура в едната ръка и радиостанция в другата. Смее се. :D
Коментирай

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *