https://blog.neterra.tv/wp-content/uploads/2019/03/trite_p-ta_cover-1280x800.jpg

Ако трябва да се отъждествим с една буквичка, тя вероятно би била Н. Като Neterra.TV, като нововъведения и напредничави решения.

Но не и през Ноември.

През този месец трябва да направим промяна, а нашата буква ще бъде П. Защото ти даваме възможност да печелиш, пътуваш, получаваш и ползваш още по-удобно Neterra.TV.

П като Приложения

Тази новина вероятно си я чакал от доста време. След като първи предоставихме IPTV услуга с телевизии за българите в чужбина, а след това ти дадохме възможност да гледаш на своя интернет браузер, сега можеш да ползваш услугата ни още по-комфортно.

От началото на месеца пуснахме две приложения за мобилни устройства, с които ще имаш още по-лесен достъп до най-важните функции на Neterra.TV. Тук ще намериш всички познати телевизионни канали на живо, видеотеката със сериали и шоупрограми, програма и селекцията от събития за българи зад граница.

Само с един клик можеш да достигаш до почти всички познати функционалности без да се налага да пишеш нищо. Трябва само да свалиш приложението от Google Play за потребители на устройства с Android и от App Store за клиентите на Apple.

Единствената особеност е, че няма да можеш да създаваш профил и да плащаш през приложенията. Затова ще е необходимо да се направи през браузър, след което да ползваш създадения си профил в приложението.

П като Печеля и Пътувам

В първите дни на месеца стартира играта на популярната поредица за пътешествия „Без багаж“, в която можеш да спечелиш самолетен билет до която и да е точка на света. Трябва само да си купиш едногодишен абонамент за предаванията на „Без багаж“ в Neterra.TV до 1 декември и да се регистрираш в сайта bezbagaj.com.

Всеки, който изпълни тези две условия, има шанс да спечели 1 билет. Ако иска да вземе любим човек, той ще трябва да е изпълнил същите условия. Ако все пак не сте сред печелившите, имате възможност да пътувате на свои разноски с екипа на „Без багаж“ и да проследите процеса по заснемането на сериите. Помни, че крайният срок е 1 декември, така че времето лети.

П като Продължаваме

Да не мислиш, че с това П-новостите ни се изчерпват. Просто не искаме съвсем да се пренаситиш. Съвсем скоро те очаква още една много приятна изненада като част от стратегията ни да добавяме ново и уникално съдържание. Засега само ще загатнем, че тя ще идва точно в Петък.

А пък дотогава ти помечтай къде ти се пътува и участвай в играта за самолетни билети. И се наслаждавай на попътен вятър в платната!

Коментари

Георги Филипов

Георги Филипов е журналист с над 25 години практика във водещи печатни издания, онлайн медии и телевизии. Работил е върху разнообразни теми, свързани с политиката, икономиката и спорта. Привърженик е на принципа, че бивши журналисти няма, затова продължава да отразява и коментира актуални теми от живота.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

© Neterra.TV е за кино и телевизия. Блогът ви дава идеи кои филми да гледате. Разказва ви за световноизвестни актьори, техните кино и ТВ постижения и много други любопитни моменти. Тук ще намерите интервюта, дадени специални за блога на Neterra.TV, както и да слушате ТВ и кино подкаст продукции. Освен това блогът ви разкрива кои са най-новите български ТВ продукции, филми и кино фестивали в платформите на Neterra.TV и Neterra.TV+.

Контакти

Посетете ни

neterra.tv logo

Neterra.TV © 2023