Любов, амбиция и Sunny beach

Какво става, когато събереш на едно място bTV, Бойко Кръстанов, Ивo Аръков, достатъчно пари и слънце, море и курорти? Става сериал, разбира се.

На самия старт на новия си сезон bTV обявиха, че вече се работи по нов български сериал, чието излъчване е предвидено за началото на следващата година. „Щастлив съм да съобщя, че вече работим по следващия си първокласен проект в областта на телевизионното кино – романтичната комедия „Слънчев бряг“, с участието на някои от най-любимите български актьори, познати от ефира на bTV. Зрителите ни могат да очакват още една висококачествена локална продукция в каналите на bTV Media Group“, това каза изпълнителният директор на телевизията Флориан Скала на голямото парти пред НДК, което имаше за цел да ознаменуването настъпването на ТВ есен 2018-а.

За какво става дума?

Сериалът носи името „Слънчев бряг“ и само от него става ясно, че действието ще се развива до морето, при това на един от най-известните родни курорти. И от онова, което знаем до момента сериалът ще се опита да пренесе зрителите в пъстрия свят на една от най-посещаваните и коментирани български туристически дестинации в цяла Европа. Освен това ще повдигне завесата към потайностите на хотелиерския и туристическия бизнес, пречупени през личните истории на персонажите.

Общо взето – корупция, пари, измами, изневери, лъжи, жени, мъже, деца… Формулата за родните сериали рядко се променя в последните години, може би защото телевизиите не са склонни още да рискуват с различен жанр от драматичната сапунена опера, но вярваме, че очакванията ни ще бъдат оправдани. А ако бъдем изненадани, ще е още по-добре.

С кого е?

На режисьорското място на проекта сяда младият Димитър Димитров, който във филмографията си има заглавия като „Събирач на трупове“ и епизоди на различни сериали родно производство. Сценарният екип, както обикновено е в сянка, макар в телевизията това да е най-важният екип и ако следите чужди сериали, отдавна ще го знаете. За сметка на това сред актьорите са имената на Бойко Кръстанов, Иво Аръков, Явор Бахаров, Евелин Костова, Боряна Братоева, Лидия Инджова и други. Към тях екипът обещава да се добавят и големи имена от различни поколения артисти, които зрителите вече познават от различни продукции.

Истината е, че името на Бойко Кръстанов е онова, което ни впечатлява силно и то не заради „Стъклен дом“ или „Под прикритие“. Препоръчваме Бойко в ирландския сериал „Ред Рок“, където той играе полицай в Дъблин и е повече от чудесен.

„Слънчев бряг“ вече се снима и е планиран да бъде излъчван всяка седмица. Стартът му трябва да е през зимните дни, когато много от вас ще могат да му се насладят, удобно настанени на диваните си вкъщи. Надяваме се само часът му също да е толкова удобен за родните зрител, колкото беше и този на „Стъклен дом“, когато в зората на динамичните родни сериали хората сядаха, за да видят какво ще се случи с Камен, Елена и Мола.

Този път драмите са на морето. В очакване сме.

Коментари

Сподели
Открих писането, когато бях в гимназията. Четенето, когато бях на 5 години. Киното ме откри някъде между двете. Към тях добавяме котки, пътувания, бързо каране на коли и безобразно дърдорене. Заради последното аз и още двама мои колеги имаме подкаст за кино „Тихо, филмът започва“ в webcafe.bg. За останалите си страсти има различни платформи. Тази тук е една от тях. Надявам се да ви бъде толкова интересно, колкото и на мен.
Коментирай

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *