Българският филм „Диви и щастливи“

Какво споделят създателите на българския филм „Диви и щастливи“ за предизвикателствата, трудностите и забавните моменти по време на снимките?

Какво ще научите от подкаста?

Слушайте един ексклузивен разговор на Neterra.TV със звездите от екшън-комедията “Диви и Щастливи”. Какви любопитни истории споделят Александър Сано, Яна Маринова, Луиза Григорова-Макариев и режисьора Мартин Макариев. Водещ е чаровната Станислава Айви.

Какво споделя Саното за преследването с колите в Морската градина във Варна? Какво е отношението на Яна към мъжете – мишки и насилието над жените? Как се чувства Луиза, когато е режисирана от съпруга си? Как според Мартин се пренася едно приятелство от екрана в живота и обратното?

Слушайте и се посмейте заедно.

На всички тези въпроси ще получите отговор от разговора на Стаси Айв.

Коя е Стаси Айви – водещата на подкаста?

Станислава Айви (Стаси Кара) е журналист, писател и режисьор. Завършила е история на изкуството и международна журналистика в Лондон, пътувала е и живяла на много места по света. Връща се в България, за да се занимава с телевизия.

стаси айви

Фотограф: Диляна Флорентин

Стаси е създател и няколко години водещ на телевизионното предаване „Като на кино“ и е интервюирала имена като Антъни Хопкинс, Никол Кидман, Чарлийз Терон, Колин Фърт и много други. Автор е на документалната книга „Като на кино“, в която са включени интервютата от филмовата индустрия. Пише още романите „Фалшът е начин на мислене“, „Повикът на щастливата случайност“ и “Въображаема реалност”.

В последните години пътува често до Ел Ей за документалната поредица Cinema Confidential, която прави заедно с фотографа Диляна Флорентин. Дебютният й филм като режисьор I know what you did излезе преди две години и в момента Стаси работи по пълнометражната му версия. Току-що излезе и новият й късометражен проект “ECHO/ЕХО”, който е достъпен в YouTube.

От октомври е част от екипа на предаването “На Кафе” по NOVA. По същото време започва да прави и лайф разговори с известни български актьори, режисьори и продуценти във Facebook страницата на Neterra.TV. В свободното си време гледа много филми и сериали, за които да разказва и пише, както и е отдадена да помага на животни в беда.

Ако случайно сте пропуснали филма „Диви и щастливи“ и искате да научите повече подробности, може да прочетете нашето ревю за лентата

Коментари

Сподели
Обожавам изкуството. Киното, театъра, книгите, музиката, танците. Хубавите истории винаги са ме вдъхновявали. Това, което винаги ме оставя без дъх, е ДОБРАТА история и КРЕАТИВНОСТТА на човешкия дух и ум. 😄
Коментирай

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *