Забавна телевизия по български

Забавна телевизия по български. Какво е това? Телевизионният сезон стартира с пълна пара. Ако все още не сте си харесали нещо ново и родно за гледане, ето нашата селекция. Предлагаме ви забавна телевизия по български: риалити, токшоута и всякакви други програми, предизвикващи усмивката ви.

Забавна телевизия – Един за друг

След големия успех на първия сезон на „Един за друг“ в българския телевизионен ефир, незабравимо приключение очаква новите участници, нетърпеливи да тестват силата на отношенията си, за да докажат, че заедно са непобедими. Вторият сезон има общо 13 двойки, които да покажат, че имат силна връзка помежду си и това да им донесе слава и голяма парична награда. Водещ отново е симпатичният Емил Чолаков. Забавната семейна програма се излъчва от вторник до четвъртък от 21:00 часа (българско време) по NOVA.

Забавна телевизия – Като две капки вода

Може би едно от най-обичаните забавни предавания в родния ефир е тук със своя най-звезден сезон. „Като две капки вода All Stars“ предизвиква едни от най-атрактивните си участници от предходните сезони да влязат отново в музикалното приключение в сезон 9. Звездите от родния шоу бизнес се впускат за втори път в своеобразната надпревара. Сигурни сме, че вече имате свои любими певци и изпълнения. Смейте се, танцувайте и пейте с участниците в Шоуто, което разкрива колко различни могат да са лицата на звездите, „Като две капки вода“, може да гледате всеки понеделник от 20:00 часа (българско време) по NOVA.

Забавна телевизия – Бригада нов дом

Под мотото „Отваряме вратата на възможностите“ – “Бригада Нов дом” се завръща в ефира на bTV. В новия сезон цяла плеяда любими български звезди се включват в каузите. Те запретват ръкави наравно с чаровната Мария Силвестър и неуморната бригада на Влади Караджов. “На 25 февруари ще започнем от там, където спряхме”, заяви Мария Силвестър. В епизодите преди пандемията Графа, Емилия и Теди Кацарова бяха сред гост-звездите, които оказаха подкрепа не само с присъствие, но и с реална помощ в ремонтирането на жилищата на героите с не лека съдба. В новите епизоди ще заблестят още от най-обичаните и изявени български звезди. Предаването, което помага наистина на тези, които са в нужда, се излъва по bTV, всеки четвъртък от 21:00 часа (българско време).

Забавна телевизия – България търси талант

Новият сезон на шоуто вече тече с пълна сила и предизвиква усмивки и силни емоции у зрителите. Въпреки, че е сниман по време на пандемия и при сериозни мерки за безопасност, сезонът сякаш носи точно противоположното усещане и настроение. Изпълнен е с надежда, топлина, позитивни емоции и забавление. „Очаква ни наистина нереално шоу“, казват от екипа. Претендентите за титлата “Талант на България” са над 160 кандидата с изключителни дарби. Те от своя страна дават много повече от 160 повода за усмивки по лицата на малки и големи пред екрана. Журито е добре познато: Ицо Хазарта, Любен Дилов – Син, Славена Вътова и Катерина Евро. А водещите Александър Кадиев и Даниел Петканов обещават да бъдат още по-забавни. Забавлявайте се с различни, разнообразни и разнородни таланти всяка неделя по bTV от 20:00 часа (българско време). Вижте какво казва Ицо Хазарта за новия сезон в едно интервю, дадено пред Николаос Цитиридис.

Забавна телевизия – MasterChef

Chef Андре Токев, Chef Петър Михалчев и Chef Силвена Роу отново са в праймтайма на родния ефир, за да посрещнат новите претенденти за титлата MasterChef на България и голямата награда от 100 000 лева. В новия сезон пред участниците има редица предизвикателства, които отвеждат тях и зрителите на своеобразно пътешествие към далечни и екзотични дестинации, до които не могат да се докоснат в последната година. Забавлявайте се с кулинарните умения на участниците всеки вторник и сряда от 21:00 часа (българско време) по bTV.

Ако се чудите кои български сериали може да гледате, разгледайте най-актуалните предложение ето тук

 

Коментари

Сподели
Открих писането, когато бях в гимназията. Четенето, когато бях на 5 години. Киното ме откри някъде между двете. Към тях добавяме котки, пътувания, бързо каране на коли и безобразно дърдорене. Заради последното аз и още двама мои колеги имаме подкаст за кино „Тихо, филмът започва“ в webcafe.bg. За останалите си страсти има различни платформи. Тази тук е една от тях. Надявам се да ви бъде толкова интересно, колкото и на мен.
Коментирай

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *