ИнтервюСтаси Айви с новите заглавия в киното

https://blog.neterra.tv/wp-content/uploads/2021/08/stasi-ayvi-s-novite-zaglaviya-v-kinoto.jpg

Стаси Айви с новите заглавия в киното. Стаси Айви в един кино-разговор с актьора Дарин Ангелов. Вижте кои са заглавията, на които може да обърнете внимание по кината.

Летните кино хитове

Ето някои от филмовите акценти: „Бързи и яростни“ 9, „Топ Гън: Маверик“, „Сестри“ (сегашно заглавие „Women do cry“), филмът на Весела Казакова и Мина Милева, с участието на Мария Бакалова. И още: „В капана на времето“, „Круиз в джунглата“, „Свободен играч“. Предложения и за децата: „Неукротимият Спирит“, „Зайчето Питър“ 2, „Лятното приключение на Лука“ и др.

Повече за кино-изповедите на Стаси и последните творчески проекти на Дарин Ангелов, ще научите от видеото:

 Ако искате да видите кино-репортажа на Стаси Айви от Кан, може да го направите от този линк.

Коментари

Албена Стоянова

Обожавам изкуството. Киното, театъра, книгите, музиката, танците. Хубавите истории винаги са ме вдъхновявали. Това, което винаги ме оставя без дъх, е ДОБРАТА история и КРЕАТИВНОСТТА на човешкия дух и ум. 😄

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

© Neterra.TV е за кино и телевизия. Блогът ви дава идеи кои филми да гледате. Разказва ви за световноизвестни актьори, техните кино и ТВ постижения и много други любопитни моменти. Тук ще намерите интервюта, дадени специални за блога на Neterra.TV, както и да слушате ТВ и кино подкаст продукции. Освен това блогът ви разкрива кои са най-новите български ТВ продукции, филми и кино фестивали в платформите на Neterra.TV и Neterra.TV+.

Контакти

Посетете ни

neterra.tv logo

Neterra.TV © 2023