ПодкастДебютантът Татяна Попова за първия си роман „Чуй щурците“

https://blog.neterra.tv/wp-content/uploads/2019/06/chui-shturcite_ot-proekt-1280x1961.jpg

„Чуй щурците“ е дебютният роман на Татяна Попова. Тя спечели тазгодишния национален литературен конкурс, организиран за 9-а поредна година от издателство “Хермес“.

Картинката не може да има празен alt атрибут; името на файла е chui-shturcite.jpg

Татяна е на 28 години и е учител по български език и литература. Нейният първи роман излезе в навечерието на 24-ти май и макар успехът наскоро да споходи младата жена, тя скромно признава, че мечтите й са свързани както с писане, така и с продължаване на учителската професия.

Картинката не може да има празен alt атрибут; името на файла е 61472346_1273919106117809_8790420405497102336_o.jpg

„Чуй щурците“ e трилър, който проследява сблъсък между учители и ученици, изневери и тайни връзки в дебрите на тъмния интернет. Проблеми, за които рядко се говори, но са често срещани сред тийнейджърите.

Веднага след премиерата на книгата, ние от Neterra.TV се срещнахме с младата писателка, за да разберем както повече за дебютa ѝ в литературата, така и за самата нея.

От 7-и до 9-и юни в Брюксел ще се проведе първият фестивал на българската книга. Всеки, който е наблизо, може да го посети и да се запознае с най-новите български заглавия. „Чуй щурците“ ще бъде представен като част от програмата и може да бъде закупен на място.

Коментари

Радка Петкова

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

© Neterra.TV е за кино и телевизия. Блогът ви дава идеи кои филми да гледате. Разказва ви за световноизвестни актьори, техните кино и ТВ постижения и много други любопитни моменти. Тук ще намерите интервюта, дадени специални за блога на Neterra.TV, както и да слушате ТВ и кино подкаст продукции. Освен това блогът ви разкрива кои са най-новите български ТВ продукции, филми и кино фестивали в платформите на Neterra.TV и Neterra.TV+.

Контакти

Посетете ни

neterra.tv logo

Neterra.TV © 2023