E-учи, за да си модерен

Емил Емил

Бонуси само за отличници

Електронното обучение е Горещото нещо в интернет. И има защо. Ако се практикува правилно, може да донесе страхотни резултати.

Е-образованието печели все повече фенове със своите предимства пред класическите курсове – по-ниски разходи, по-бързо овладяване на материала, дори е по-екологично. Достъпно е за всички възрасти, а 73% възрастните обявяват, че учат цял живот.

Както обикновено Neterra.TV ще ти помогне да бъдеш в крак с времето и да научиш най-популярния език в света – английския, по-лесно, по-евтино и по-комфортно. Затова за първи път в България ти даваме достъп до уроците на English Club TV.

Удобно ми е, Курсистов

Е-обучението е разраства с огромни размери, защото можеш да учиш когато и където ти е приятно. Традиционния формат на допълнително образование „за всеки случай“ (just-in-case) днес е заменено от „точно навреме“ (just-in-time). Съобразяваш ученето с работата и семейния живот, а не обратното.

Времето (както винаги) е пари

Като правило е-обучението е по-евтино от традиционните курсове, защото са елиминирани редица разходи – за пътуване, наем на помещение, допълнителна документация и учебни материали. Обикновено плащаш веднъж и ползваш уроците колкото пъти искаш.

Без ограничения на скоростта

Електронното обучение ти позволява да определиш сам темпото на учене. Вече не се налага да чакаш за следващия урок или по-бавните курсисти да овладеят материала. Доказано е, че е-учениците преминават през обучението за 40 до 60% по-бързо от традиционните курсове.

Технологиите позволяват на онлайн курсовете да бъдат по-интерактивни от когато и да било. Обучението вече не е еднопосочно, а изискват участието на курсиста с предизвикателства на екрана. Освен това може да преминаваш през съдържанието толкова пъти, колкото е необходимо, за да издържиш даден изпит.

На една ръка разстояние

Neterra.TV отново е в крак с времето. Независимо дали си начинаещ или с известни познания по английски, уроците на English Club ще ти дадат всичко необходимо, за да продължиш напред. За теб сме събрали над 1200 урока в повече от 250 часа спрямо всяко ниво на владеене на езика.
С пакета получаваш и възможността да гледаш телевизионния канал English Club, където можеш да намериш още по-голямо разнообразие от уроци. Тук можеш да видиш всички категории включени в пакета.

Коментари

Сподели
Един ентусиаст с клавиатура в едната ръка и радиостанция в другата. Смее се. :D