Нова година 2023 – да я посрещнем заедно

Броени дни остават до края на 2022 година и началото на 2023. Планирахте ли вече как ще посрещнете Нова година? Ако планът ви включва уюта на дома, то тази статия е точно за вас. Споделяме ви акцентите от новогодишните програми на водещите български телевизии. 

„Сцена под звездите“ в ефира на bTV

Празникът по bTV ще започне в 20:30ч със специално новогодишно издание на „Шоуто на Николаос Цитиридис“ – „Шоу като за последно“. Предаването ще предложи много хумор и музика в компанията на Георги Христов, Меди, Прея, Рая Димитрова и др.. Веднага след това Николаос ще се пренесе на площад „Княз Александър I”. Там, заедно с Натали Трифонова ще бъде водещ на  празничната програма – „Сцена под звездите“. Традиционният концерт се организира съвместно със Столична община и ще се излъчи на живо от 22:30ч. Главни действащи лица ще бъдат „Обичайните заподозрени“. Те ще пеят своите емблематични песни заедно с музикалните таланти от „Гласът на България“. А с интересни кадри от бекстейджа ще се включват Петя Дикова и Боби Лазаров.

Веднага след настъпването на 2023, от 00:30ч., празникът продължава с концерта-вариете „Калиграф“. В него ще чуете едни от най-големите хитове на Кали, в нов аранжимент в стил „балкан латино джаз“, заедно с музикантите от „БМХ“.

Бенгалски огън, горящ в красив златист цвят.

Смях и забавление за цялото семейство по NOVA

За финал на 2022 година, NOVA залагат на смях и много положителни емоции! Няколко филма ще се погрижат за празничното настроение през целия ден на 31 декември. А кулминацията на вечерта е специалният новогодишен концерт на хитовото шоу „С Рачков всичко е възможно“ от 20:00ч.

В първия ден на годината ще можете да се насладите на цели седем филма, два от които премиерни – „Зайчето Питър“ от 10:00 ч. и „Снежни целувки“ от 17:30 ч. А в 12:30ч. ще NOVA ще излъчи спектакъла „45 години Ритон“ – едно невероятно шоу с песните в двойния юбилеен концерт на дуета.

Чаши шампански в наздравица и заря на фона.

„Фамилия Щръклица“ и „Нашите Нови години“ по БНТ 1

Новогодишната програма на БНТ 1 ще стартира от 20:30ч. с „Фамилия Щръклица“ – фолклорно шоу с участието на Тончо Токмакчиев, Албена Колева, Тео Елмазов,  Николина и Мария Чакърдъкови, Глория, Симона Загорова, Гуна Иванова, оркестър „Орфей“, ансамбъл „Росна китка“ и др.

От 21:40ч. до 01:00ч. на 1 януари, ще se забавлявате от сърце със специалната шоупрограма „Нашите Нови години“ с Кръстю Лафазанов, Филип Аврамов, Руслан Мъйнов, Любомир Нейков, Албена Михова, Антоанета Добрева-Нети, Васил Найденов, Любо Киров, Дони, Владимир Ампов – Графа и още много други български музиканти, изпълнители и актьори.

Която и телевизия да изберете, в минутите преди полунощ и трите медии ще предават на живо традиционната поздравителна реч на президента Румен Радев.

Гледайте акцентите от новогодишната програма на bTV, NOVA и БНТ1 в платформата на Neterra.TV.

 

Коментари

Сподели
Коментирай

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *