ЕвропейскиСветовниСериалиНови AXN сериaли в Neterra.TV

https://blog.neterra.tv/wp-content/uploads/2019/07/axn1-1280x600.jpg

В разгара на лятото и пика на премиери в киносалоните, Neterra.TV пуска няколко съвсем нови сериала! Драма, криминален или приключенски – изборът е Ваш.

Кандис Реноар, сезон 6

Познатата Ви вече следователка от френски произход, Кандис Реноар, продължава да се впуска в опасни предизвикателства и в новия сезон на едноименния сериал. Майка на 4 деца и разведена, женският вариант на Коломбо, не се спира пред трудностите.

 

Успява умело да докаже на младите си колеги, че пред опита, страхът няма шанс. През 6-ти сезон ни очакват много заплетени случаи, решени загадки и спечелени битки.

Злато

Този приключенски трилър ще ни отведе дълбоко в Гвианската джунгла. Там ще се разкрие свят, в който се сблъскват интересите на бизнесмени, гангстери, геолози и войници. Всички готови да убият за късче злато.

В центъра на този объркан свят стои Венсан – 20-сет годишен студент по геология от Париж. Той е стажант в компания за добив на злато и бързо разбира колко опасен е този бизнес.

Шамарът

Този мини сериал проследява последиците върху група приятели след иначе безобидно удряне на шамар на чуждо дете. „Шамарът“ е римейк на едноимената австралийска поредица на АBC, излязла през 2011 год.

Сред актьорския състав се открояват имената на Ума Търман и Танди Нютън, добила голяма популярност след участието си в сериала „Западен свят“.

Свидетели (сезон 1 и 2)

Горна Нормадия, град Льо Трепор. Мистериозни събития разтърсват града. 6 гроба са разкопани, а телата на мъртвите са преместени в празни къщи. Един и същи ритуал всеки път. Жена, мъж и тийнейджър, непознати един на друг приживе, са позиционирани така, че да наподобяват модерно семейство с проблеми.

Едно пенсионирано ченге, в което мнозина се съмняват и една млада следователка са в основата на този напрегнат трилър. Ще успеят ли да открият кой се опитва да се вдъхне живот на мъртвите по този ужасяващ начин?

Всички тези и още нови сериали ще намерите в Neterra.TV

Коментари

Радка Петкова

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

© Neterra.TV е за кино и телевизия. Блогът ви дава идеи кои филми да гледате. Разказва ви за световноизвестни актьори, техните кино и ТВ постижения и много други любопитни моменти. Тук ще намерите интервюта, дадени специални за блога на Neterra.TV, както и да слушате ТВ и кино подкаст продукции. Освен това блогът ви разкрива кои са най-новите български ТВ продукции, филми и кино фестивали в платформите на Neterra.TV и Neterra.TV+.

Контакти

Посетете ни

neterra.tv logo

Neterra.TV © 2023