Какво ще гледаме тази есен в българския ефир?

На есен с песен, като всяка година. Подобно на колегите назапад и нашите канали са приготвили къде интересни, къде очаквани и къде неочаквани предавания и сериали.

Ние сме събрали повече информация за тях тук.

Събота вечер с Митко Павлов

Стартира от 12 септември по БНТ, от 21 часа. Ново и различно шоу, така БНТ определя продукцията си. Екипът се е постарал да забавлява всички пред малкия екран, като показва най-абсурдните и най-странните новини, чрез впечатляващи видеа и комични колажи.

есен

В БНТ тази есен, ще има много гости. Не очаквайте интервютата да повтарят шаблонните диалози, завършващи с въпроси относно бъдещите творчески планове. Ще видите познатите лица, но в напълно нова светлина.

Те ще се изправят пред предизвикателства, игри, експерименти и провокации – поднесени с много хумор и по нов, нетрадиционен начин. Ще се запознаете и с много нови личности, чиито истории ще накарат устата ви да стои отворена поне 60 минути. А след това неминуемо ще говорите за тях с приятелите си! Да видим.

Братя

Въпреки доста по-малкия ни пазар и доста по-ограничения вид продукция в България продължават да се правят сериали. Знаем, че тази есен очаквате завръщането на „Съни бийч“ по bTV, а до тогава всички почитатели на българските сериали могат да обърнат поглед на криминалната драма „Братя“.

https://youtu.be/PWvyLasrmng

Тя разказва за голямата война, която избухва между следователя Борис Донков и неговия брат – бизнесмена Драгомир Донков. Братята се превръщат от най-предани приятели в ожесточени врагове, изправяйки се един срещу друг. Единият търси отмъщение, а другият – истината. Битката променя завинаги както тях самите, така и живота на близките им.

Причината се крие в миналото, което и двамата се опитват да забравят, но без успех. Залогът в тази война е Лора – жената, в която и двамата са влюбени.

есен
Новият български сериал по Нова – „Братя“

Главните роли са дадени на Калин Врачански и Владимир Михайлов, а фаталната жена е изиграна от Йоанна Темелкова. Башар Рахал, Искра Донова, Стойо Мирков, Деляна Хаджиянкова, Тодор Танчев и още много други ще може да видите в останалите роли.

Последният печели

Знаем прекалено малко за новото предаане на БНТ с водещ Орлин Горанов. То ще се излъчва всеки делничен ден от 19 до 20 часа, а Горанов е натоварен със задачата да изпитва познанията на гостите си.

Шоуто заема слота, който миналия август беше освободен от играта „Стани богат“, която обществената телевизия спря с аргумента, че изисква твърде голям бюджет.

Фермата

Стара, но златна формула. Родолюбиво реалити, което публиката очевидно харесва и умира да гледа. Тази година ни чака неговият пореден сезон. Този път слоганът е „Пътят на една мечта“, макар че шоуто обикновено следва познат сценарий, от който се стреми да не излиза – два тима, куп предизвикателства и още повече патриотични послания и за участниците, и за аудиторията.

„Фермата“ ще се стреми да привлича зрители и със сравнително атрактивен каст, сред който засега най-известна е актрисата Даяна Ханджиева. Освен нея вече се запознахме и с младия пилот Петър Петров и участника в MasterChef – Илиян Кустев.

MasterChef

Хората, които имаха шанс и желание да гледат старта на кулинарното реалити в началото на тази година, най-после ще имат шанса да изгледат и финала. bTV реши да премести финалните си епизоди за тази есен, поради логика и причини, които на никого не са известни.

Важното е, че финал ще има, както и победител и ако вие сте сред хората, които не са забравили какво се е случило преди половин година, то може да изгледате финала на спокойствие.

Шоуто на Николаос Цитиридис

Напук на спекулациите, че Николаос Цитиридис не е в отпуска, а е окончателно свален от ефир, той отново ще е на малкия екран всяка делнична вечер от 22:30 часа. Показателен е и новият слоган на токшоуто – „Живей с усмивка“, защото точно този водещ доказа, че свежият хумор и самоирония са по-важни дори и от интересните гости.

От Цитиридис се очаква да върви по вече утъпканата от него пътека – много шеги, повечето от които със самия него, весели коментари на злободневни теми и някой и друг гост, с когото той да разиграе поредния диалог.

All Inclusive

От 11 септември тръгва и вторият сезон на тв комедията All Inclusive, който донякъде ще преповтори първия. Двете семейства отново потеглят на почивка в същия състав, но този път ще са в планината, където ще тръгнат по следите на древно тракийско съкровище.

Тъй като епизодите са снимани в Родопите, очаква се да се насладим на красиви гледки от планината. Към актьорския екип се присъединява Антон Радичев, като продуцентите уточняват, че ролята е писана специално за него.

Коментари

Сподели
Открих писането, когато бях в гимназията. Четенето, когато бях на 5 години. Киното ме откри някъде между двете. Към тях добавяме котки, пътувания, бързо каране на коли и безобразно дърдорене. Заради последното аз и още двама мои колеги имаме подкаст за кино „Тихо, филмът започва“ в webcafe.bg. За останалите си страсти има различни платформи. Тази тук е една от тях. Надявам се да ви бъде толкова интересно, колкото и на мен.
Коментирай

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *