Летният сезон на „Черешката на тортата“

Всяко лято може да се похвали с това, че поне в телевизионно отношение доста прилича на предишното. Тоест, вероятността да бъдете разочаровани е малка.

Новото лято идва с нови или по-скоро добре забравени стари неща в тв ефира. Но промените в крайна сметка се случват бавно. Така и по телевизията у нас. Новият летен сезон бележи завръщането на едно от любимите ни кулинарни шоута …

Черешката на тортата!

Ако се вярва на формата, българинът никога няма да се умори да гледа как средно популярни хора готвят тристепенни менюта и ги споделят с други хора. И най-вероятно е така, иначе шоуто нямаше да има 506 епизода по официални данни.

Шеф Манчев, куп популярни лица, които готвят за гости и приятели се появиха в тв ефира още в началото на месеца. Може би, за да бъдат първи или за да не им се налага да се състезават с останалите кулинарни шоута, които точно приключиха.

„Неподправено настроение, люти подправки, страхотни изненади и невиждани кулинарни шедьоври ще забъркват популярни и обичани българи всяка делнична вечер”.

Това ни обещават от екипа и верни на себе си го изпълняват. Това ще се случи през най-топлите месеци от годината и ще продължи почти до средата на лятото.

13-ти сезон

В 13-тият си сезон, екипът залага на не толкова популярни лица или поне не на такива, които сме виждали да се въртят по всички възможни телевизии. Донякъде това носи облекчение и съответното забавление.

Вместо това се залага на рецепти. Защото с появата на все повече кулинарни шоута, готвенето изведнъж стана адски секси. Гурмето винаги е било такова и англичаните, и американците са го разбрали много отдавна, хубаво е, че и ние стигнахме до тази малка, но важна истина.

Картинката не може да има празен alt атрибут; името на файла е Chereshkata-na-tortata-5-e1559307796138-1280x800.jpg

От веган кухня през безалкохолни вечери и гурме десерти с малини, „Черешката на тортата” ще предложи на зрителите си повече говорене за храна и по-малко скандали от друго естество.

И въпреки, че в същината си предаването е състезание, този път това е оставено на заден план, за да може в светлината на прожекторите да влезе нейно величество добрата храна, хубавото и вкусно готвене.

Затова – готварски шапки долу!

Коментари

Сподели
Открих писането, когато бях в гимназията. Четенето, когато бях на 5 години. Киното ме откри някъде между двете. Към тях добавяме котки, пътувания, бързо каране на коли и безобразно дърдорене. Заради последното аз и още двама мои колеги имаме подкаст за кино „Тихо, филмът започва“ в webcafe.bg. За останалите си страсти има различни платформи. Тази тук е една от тях. Надявам се да ви бъде толкова интересно, колкото и на мен.
Коментирай

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *