ПредаванияТелевизияКатето Евро стои зад Игрите на звездите

https://blog.neterra.tv/wp-content/uploads/2019/06/2111889182.jpg

Ако Катето Евро, която е една от най-забавните жени на екрана, не беше водеща на новото шоу по БТВ, имаше шанс да го пропуснем.

Накратко

В новото предаване „Игрите на звездите”, известни хора помагат на обикновени да сбъднат мечтите си. Преди старта на предаването, което се излъчва в праймтайма на медията, Катето Евро разказа малко за собствената си младост и своите мечти.

„Аз още бях ученичка, когато започнах да снимам и да ходя по ревюта, за да си изкарам парички.”

Е, в „Игрите на звездите” нещата стоят по малко по-различен начин.

Първо да кажем, че предаването не е формат измислен у нас, а е по лиценз на световния Celebrity Game Night. Ако сте любопитни да видите оригинала, може да го намерите онлайн. Като всяко вечерно праймтайм шоу и това има няколко задължителни елемента – забавен водещ /Катето Евро/, голямо студио и собствен бенд.

Какво представлява предаването?

То събира два звездни отбора – сред участниците до момента са били Тереза Маринова, Прея, Азис, Владо Пенев, Дара, Михаела Филева и прочие. Всеки отбор си има капитан – това са продуцентът на шоуто Георги Тошев и музикантът Денис Ризов. Към тях се присъединяват по две звезди и един обикновен човек, за чиято мечта съответният отбор се бори.

Звучи по-сложно, отколкото всъщност е

Отборите играят по пет игри, изпълнени с много музика, хумор и забавление. Гост-участникът от отбора победител избира едно от популярните лица за партньор в последната шеста игра, в която има възможност да спечели до 5000 лв. за сбъдването на своята мечта.

Картинката не може да има празен alt атрибут; името на файла е Igrite-na-zvezdite-1-1280x800.jpg

Желанията на участниците включват посещение на Китайската стена, подобряване на живота в зоопарка, отваряне на училище за цирково изкуство в Люлин, инвестиране в собствена пиеса и всякакви подобни неща.

„Игрите на звездите” ще се излъчва в продължение на 14 седмици, всеки петък от 21:30 ч. по БТВ.

Коментари

Зорница Аспарухова

Открих писането, когато бях в гимназията. Четенето, когато бях на 5 години. Киното ме откри някъде между двете. Към тях добавяме котки, пътувания, бързо каране на коли и безобразно дърдорене. Заради последното аз и още двама мои колеги имаме подкаст за кино „Тихо, филмът започва“ в webcafe.bg. За останалите си страсти има различни платформи. Тази тук е една от тях. Надявам се да ви бъде толкова интересно, колкото и на мен.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

© Neterra.TV е за кино и телевизия. Блогът ви дава идеи кои филми да гледате. Разказва ви за световноизвестни актьори, техните кино и ТВ постижения и много други любопитни моменти. Тук ще намерите интервюта, дадени специални за блога на Neterra.TV, както и да слушате ТВ и кино подкаст продукции. Освен това блогът ви разкрива кои са най-новите български ТВ продукции, филми и кино фестивали в платформите на Neterra.TV и Neterra.TV+.

Контакти

Посетете ни

neterra.tv logo

Neterra.TV © 2023