Всичко, което ни очаква в тв ефир тази есен

Телевизионният сезон стартира с пълна пара. Ако още не сте си харесали нещо ново, българско и родно за гледане, ето нашата селекция от риалити, токшоута и всякакви други забавни програми, които ще се борят за зрителското внимание. Всичко, което ни очаква в тв ефир тази есен: 

Забраненото шоу на Рачков

Забраненото Шоу на Рачков

„Забраненото шоу на Рачков“ се завръща с втори сезон триумфално тази есен по NOVA. Димитър Рачков отново ще се настани на дивана от 12 септември. Всяка неделна вечер в познатото време (20:00 ч.) той ще превземе ефира с хумор. Ще има много съзвездия от знаменитости, нови предизвикателства, комични скечове и емоционални моменти. Музикалните изпълнения, превърнали се в неразделна част от шоуто, отново ще бъдат поверени на специалния бенд „Найс Ту Митю“, начело с любимия изпълнител и музикален продуцент на шоуто Рафи Бохосян.

Шоуто на Николаос Цитиридис

Шоуто на Николаос Цитиридис

Само шест дни преди това стартира и новият сезон на “Шоуто на Николаос Цитиридис” – датата е 6 септември. Вечерното шоу ще предложи на зрителите още повече динамика и хумор от най-висока класа, интригуващи срещи с родни и световни знаменитости и неочаквани артистични изпълнения. Това ще се случва всяка делнична вечер от 22:30 ч. по bTV. Свежо, забавно и провокативно, късното шоу ще “превземе” и интернет. Там зрителите ще могат да се насладят на ексклузивно съдържание веднага след самия ефир на шоуто.

Гласът на България

Гласът на България

Новият сезон на музикално шоу по bTV стартира на 12 септември, неделя, точно в 20:00 часа. В оспорвана надпревара ще се изправят едни от най-силните, разнообразни, завладяващи и завършени в музикално отношение гласове, издават от екипа. Четирима изключителни и много обичани български музиканти са треньори в предстоящия сезон. Това са Любо Киров (едно интервю с Любо пред Николаос Цитиридис), Галена, DARA и Мастър Иван Лечев (гледайте интервю с Иван Лечев), които ще дадат всичко от себе си, за да бъде пълно удоволствието и за участниците, и за зрителите. Менторите се впускат в предизвикателството с огромен ентусиазъм, отговорност и усмивка, за да донесат нова енергия, нови емоции и настроение в шоуто през есента.

Фермата

Фермата

Седмият сезон на „Фермата“ стартира на 11 септември с благородна мисия. Целта на предаването тази година е да припомни на зрителите непреходните български ценности, традиции и духовност. Мотото на новия сезон е „Време за пробуждане“. В продължение на няколко месеца състезателите ще направят всичко по силите си, за да вдъхнат живот на изоставения възрожденски манастир „Свети Архангел Михаил“ в село Шума. Участниците трябва да съградят работещо стопанство, което да изхранва монасите. Предстоящата надпревара ще подложи на тежки изпитания претендентите. Също така ще докаже, че има битки, в които личният комфорт отстъпва в името на по-голяма и смислена кауза.

Игри на волята

Игри на волята

Мащабни конструкции, басейни, огромни понтони в морето и мегаструктури! Това ще очакват участниците на Арената във всяка битка в третия сезон на „Игри на волята“ България“. Три екипа от специалисти ежедневно изграждат съоръженията за игрите. Основната задача е да поддържат трасетата максимално трудни, но и безопасни. Екип от петима лекари следи за здравословното състояние на участниците. Той има готовност във всеки момент да окаже първа помощ по време на екстремните приключения на Арената.

Ергенът

Ергенът

„Ергенът“ е чисто новото шоу на BTV! То изпраща 31-годишния фитнес инструктор и модел, бивш национален състезател и треньор по гребане, Виктор Стоянов, в търсене на любовта. Виктор вярва в любовта и е готов за нея. Той търси жена, която да влезе в ума и сърцето му, с която да имат не просто общи интереси, но и да гледат в една посока. За себе си казва, че е романтичен и не би си позволил да се отнася към своята дама по друг начин, освен като джентълмен. „Да си влюбен е най-страхотното чувство на света. Дъхът ти спира. Малко е плашещо, но в същото време е невероятно.“

Стани богат

Стани богат
Актьорът Михаил Билалов като водещ на обичаното предаване „Стани богат“

Един от най-емблематичните и дълголетни телевизионни формати у нас и по света – играта „Стани богат“ става част от програмата на bTV. Предаването е символ и запазена територия за вече придобити и нови знания. В новия си дом ще стъпи тържествено навръх 20-ата годишнина от първото си излъчване в България. Водещ ще бъде актьорът Михаил Билалов (интервю с актьора). „Стани богат“ ще предложи на зрителите ново, обогатено съдържание, с интересни участници. Екипът обещават многообразие от емоции, динамична игра на знания, драматични ситуации и най-вече забавление за цялото семейство, в което всеки може да научи нещо ново. Освен класическата игра и голямата награда от 100 000 лв., в регламента ще има и нови елементи, които ще дадат допълнителна стойност и различно, съвременно лице на световноизвестната телевизионна игра.

Кошмари в кухнята

Кошмари в кухнята
Шеф Манчев с още по-фрапиращи кухненски истории

Шеф Манчев с неподражаемия си дух се завръща в ефира в края на есента, за да предложи на зрителите на NOVA още приключения из родния ресторантьорски бизнес. Различни ресторанти, механи и дори шато ще минат през строгата му оценка, за да може собствениците да получат ценни съвети и да обновят качеството на интериора и храната си. Новият сезон на „Кошмари в кухнята“ ще предложи на зрителите си още от онова, което те толкова харесват – истински истории, любопитни места, които може би не познават и разнообразни съвети. Също така новости от света на кулинарията и ресторанторския бизнес.

Маскираният певец

Маскираният певец

Маскираният певец“ се завръща в ефира на NOVA с нова двойка водещи и впечатляващи 14 маски. Актьорът Герасим Георгиев – Геро и неговият нов екранен партньор и колега Краси Радков ще дадат старт на третия сезон на 11 септември точно в 20:00 часа. Водещите са готови да се впуснат в интригуващото предизвикателство и да разкрият кои родни звезди умело крият самоличността си зад атрактивните костюми. Инересно е, че двамата актьори не са работили никога заедно. Енигматичните улики и музикалните изпълнения на всяка една от маските отново ще превърнат зрителите и Панела в истински детективи. Те ще трябва да търсят отговор на поредица от загадки, за да открият коя популярна личност е успяла да опази тайната от своето семейство, приятели и цяла България. Звездите ще се борят да останат неразкрити до края на сезона, но само една от тях ще свали маската си на финала на шоуто.

Ако искате да разгледате още ревюта на филми, написани от нашия блогър Зорница Аспарухова, може да го направите на този линк:

 

 

 

Коментари

Сподели
Открих писането, когато бях в гимназията. Четенето, когато бях на 5 години. Киното ме откри някъде между двете. Към тях добавяме котки, пътувания, бързо каране на коли и безобразно дърдорене. Заради последното аз и още двама мои колеги имаме подкаст за кино „Тихо, филмът започва“ в webcafe.bg. За останалите си страсти има различни платформи. Тази тук е една от тях. Надявам се да ви бъде толкова интересно, колкото и на мен.
Коментирай

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *