Български сериали за гледане

Български сериали за гледане. На кои сериали може да се насладите в новия телевизионен сезон? Ако още не сте си харесали кои заглавия да си пуснете, ето нашата селекция от български сериали за гледане.

Български сериал за гледане: „All Inclusive“ – нов сезон

български сериал за гледане: all inclusive

Най-забавните семейства у нас – Чобанови и Сиромашки се завръщат с нова порция смях и много положителни емоции в третия сезон на хитовата комедия „All Inclusive“. В третия сезон ски курортът Банско се превръща в домакин и главен герой заедно с двете симпатични семейства. Те се отправят на поредната си вълнуваща ваканция – този път бяла и снежна, но още по-комична. Както винаги, в компанията на Христо, Марияна, Елена и Пламен ще бъде много весело. Няма да липсват и критични ситуации с неподозирани премеждия. Любимите герои ще се изправят пред въпроса за стойността на истинското приятелство и всеки един от тях ще преоткрие неговото значение.

Български сериал за гледане: „Отдел Издирване“ – ново заглавие

български сериал за гледане: отдел издирване

Новият български криминален сериал „Отдел Издирване“ предлага на зрителите заплетен сюжет, магнетични образи и разпознаваема стилистика на жанра. Каква ще бъде личната трагедия на двамата главни герои и бивши съпрузи Ралица и Камен Петкови, с какви престъпления ще се сблъска отдел „Издирване“ и ще могат ли полицаите да разграничат личните от професионалните си проблеми? Част от впечатляващия каст са едни от най-талантливите и успешни родни актьори: Юлиан Вергов, Ана Пападопулу, Христо Петков, Елена Телбис, Иван Бърнев. Към тях се присъединява и обаятелната хърватска звезда Ива Михалич, участвала в хитовия хърватски сериал на HBO – „Успех“.

Български сериал за гледане: „Съни Бийч“ – завръщане

Сериалът „Съни бийч“ също се завръща, за да продължи историята на Гомес, Ивон, Младен и Дарина, която ще събере пред малкия екран феновете на сериала. Четиримата приятели са млади, умни, находчиви и много различни. Свързва ги изключително приятелство, основано на взаимно доверие, честност и откритост. Житейският път, личните им истории и амбиции ги отвеждат в черноморския курорт, където те не просто работят и се забавляват, но и се налагат като добри професионалисти. Вижте какво разказва актьорът Бойко Кръстанов в интервю за предаването „120 минути“.

Български сериал за гледане: „Братя“ – нов сезон

български сериал за гледане: братя

Сериалът „Братя“ също се завръща с дългоочакван втори сезон тази пролет. В края на първия сезон войната между братята Борис (Калин Врачански) и Драго (Владимир Михайлов) навлезе във финалната си фаза с експлозията на колата, в която пътува жената на живота им. Изпитания за сила, воля и достойнство има и за останалите герои в сериала, които ще се борят за втори шанс да започнат живота си отначало. На какво са способни, за да се изправят, когато са на дъното и ще успеят ли да се преборят за своя втори шанс, когато целият свят сякаш застава срещу тях? Въпросителните са много, любопитството е голямо, а залогът – още по-висок.

Български сериал за гледане: „Откраднат живот: Финалът“ – нов сезон

След 10 сезона тази пролет зрителите ще видят финала на сериалa с най-голям брой епизоди в българския ефир.  „Откраднат живот: Финалът“ ще завърши историята, докоснала милиони зрители с въздействащ сезон, нови герои и ключови развръзки за някои от най-обичаните лекари. Финалният сезон предлага завръщането на някои от лицата на сериала, като Александра Сърчаджиева и нови попълнения, като Любо Нейков. Какво ще се случи с любимите лекари в „Св. Анастасия“ и как ще завърши една въздействаща история, зрителите ще научат в „Откраднат живот: Финалът“.

Ако сте жадни за още българско видео съдържание, разгледайте и другите ни предложения за документални и игрални филми

 

Коментари

Сподели
Открих писането, когато бях в гимназията. Четенето, когато бях на 5 години. Киното ме откри някъде между двете. Към тях добавяме котки, пътувания, бързо каране на коли и безобразно дърдорене. Заради последното аз и още двама мои колеги имаме подкаст за кино „Тихо, филмът започва“ в webcafe.bg. За останалите си страсти има различни платформи. Тази тук е една от тях. Надявам се да ви бъде толкова интересно, колкото и на мен.
Коментирай

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *