Стаси Айви и Мария Елена Инфантино в италиански разговор

Стаси Айви и Мария Елена Инфантино в италиански разговор. Този месец сме на романтична и приключенска италианска кино вълна. Стаси Айви и певицата и актриса Мария Елена Инфантино си припомнят любими горещи заглавия със София Лорен, Катрин Хепбърн и Джак Лемън в Италия. Разказват си забавни случки зад кадър с актрисата Анита Екберг. Освен това споделят повече за предстоящия концерт на Мария Елена и звездата от култовия сериал „Дързост и красота“ – Рон Мос, който също прекарва много време в любимата Италия.

Кои са горещите италиански класики?

Мария Елена и Стаси Айви събират в един разговор няколко италиански филма, които са препоръчителни за горещото, лятно време. Това са: комичният „Вчера, днес и утре“ със София Лорен и Марчело Мастрояни; красивният филм с кадри от Венеция „Лятно време“ с Катрин Хепбърн (гледайте едно интервю на актрисата от 1985 от дома й в Ню Йорк) и Росано Браци; забавната лента „Аванти“, под режисурата на Били Уайлдър и класиката на класиките „Сладък Живот“, режисиран от Федерико Фелини с участието на Марчело Мастрояни (интервю с актьора пред Дейвид Летерман от 1987, което показва колко забавен е Марчело), Анита Екберг и Анук Еме в главните роли.

Сигурни сме, че всеки от вас има любими италиански класики в киното, които винаги е готов да гледа отново и отново. Кои са вашите? Ще се радваме да ни пишете и да ни споделите. 

Личната история на Мария Елена Инфантино

Във видеото ще научите и много забавна история, която Мария Елена Инфантино споделя, във връзка с актрисата Анита Екберг. Какво се е случило, което толкова много е развеселило певицата ще научите, ако гледате видеото по-долу. Обещаваме ви, че историята ще ви усмихне.

Стаси Айви и Мария Елена Инфантино в италиански разговор.

Чудите ли се за какво и с кого е говорила Стаси Айви миналия месец? Ако сте пропуснали репортажното видео на Стаси от кино фестивала в Кан, може да коригирате този пропуск, ето от този линк. 

 

Коментари

Сподели
Обожавам изкуството. Киното, театъра, книгите, музиката, танците. Хубавите истории винаги са ме вдъхновявали. Това, което винаги ме оставя без дъх, е ДОБРАТА история и КРЕАТИВНОСТТА на човешкия дух и ум. 😄
Коментирай

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *