Българските сериали тази есен

Телевизионният сезон вече стартира с пълна пара. Ако още не сте си харесали нещо ново българско и родно за гледане, ето ви нашата селекция. Българските сериали тази есен:

Пътят на честта

Новият сезон стартира на 14-ти септември. Освен обрати сериалът ще предложи нови лица и нови сюжетни линии. Двама от най-популярните български актьори се превръщат в ключови фигури в новия сезон на „Пътят на честта“. Койна Русева (гледайте интервю с актрисата пред Мон Дьо) и Деян Донков (слушайте интервю на актьора пред БНР) въвеждат нови герои в завладяващия сюжет на поредицата. Техните герои безкомпромисно ще преобърнат хода на събитията. Историята в сериала се заплита все повече, а предизвикателствата и трудностите ще бъдат огромни.

Актрисата Койна Русева влиза в ролята на бизнесдамата Красимира Зарева. По професия тя е банкер и притежава безпогрешен бизнес нюх. Предприемчива и мистериозна, Красимира винаги знае как да постига целите си, дори това да включва манипулацията на хора. Деян Донков пък ще се превъплъти в крупния адвокат Владимир Ленков, който притежава своя собствена кантора. Безскрупулният Владимир се грижи за своите заможни клиенти с всички възможни средства и без притеснения за последствията, които могат да предизвикат действията му. Звездният каст на новия сезон включва още и актьорите Силвия Петкова, Ивайло Захариев, София Маринкова, Орлин Павлов, Галя Сарафова, Доротея Толева, Галя Александрова, Илиана Коджабашева, Мариана Миланова, Петър Дочев и Гергана Данданова.

Братя

Христо Шопов (един разговор с Диана Любенова) става част от третия сезон на българския сериал „Братя“. Актьорът има главна роля в заплетения и завладяващ сюжет. Неговият образ ще преобърне света на останалите герои, променяйки живота им завинаги. Към Христо Шопов се присъединяват и други талантливи актьори, които правят още по-интересен силния каст на филмовата продукция. Миналия сезон героите се изправиха пред много сериозни препятствия, за да спечелят битката със самите себе си в опит да се променят и да получат втори шанс в живота. Някои от тях търсеха прошка и изкупление, а други жадуваха за възмездие и платиха цената му. Но в най-голямата мистерия се превърна изчезването на следователя Борис Донков, което поведе разследването в неподозирани и фатални посоки. Каква е съдбата на Борис, след като Лора го откри в безсъзнание, ще стане ясно в новите епизоди на „Братя“.

Татковци

Най-новият комедиен, семеен сериал на bTV, „Татковци”, започва своето излъчване тази есен. Историята в него представя по забавен и вълнуващ начин всекидневните предизвикателства, пред които са изправени четирима бащи и близки приятели. Те са в търсене на своето място под слънцето – като мъже, съпрузи, любовници, професионалисти и най-вече като татковци. Героите ще се опитат да намерят отговор на въпроса “Каква е ролята на таткото в 21-ви век и може ли той да бъде абсолютно равнопоставен на майката?”. Проблемите на бащите и усилията им да бъдат номер 1 за децата си, въпреки всичките си несъвършенства. Невъзможните им опити да балансират между членовете на семействата си и всички недоразумения, драматични и комични ситуации, които произтичат от тях. Всичко това и още много неразбории ще предизвикат смях и добро настроение.

All Inclusive

Забавният семеен сериал се завръща с нов, четвърти сезон от 17 септември в ефира на NOVA. Приятелските фамилии Чобанови и Сиромашки се отправят на поредната си ваканция – този път в слънчева Албена. Морският курорт ще се превърне в сцена на един от най-забавните сезони на хитовата семейна комедия, която обещава още повече смях и настроение. В новия сезон героите смело тръгват с деца на море. Това тяхно решение обаче ще създаде невероятни перипетии по време на лятната почивка, които ескалират в още по-комични ситуации. Дали ще преодолеят трагикомичните си премеждия по пътя към така мечтаната щастлива морска ваканция?

Едно е сигурно – в четвъртия сезон на „Аll Inclusive” всичко ще се обърне с главата надолу. Младите ще помъдреят, а възрастните доста ще лудеят, жадувайки да вземат най-доброто от живота тук и сега. Самотните пък ще получат шанса да открият любовта, но тя ще ги изненада и предизвика по неочакван и дори коварен начин. В новия сезон зрителите ще видят любимите актьори Ненчо Балабанов, Елена Атанасова, Любен Кънев, София Маринкова, Йоанна Начева, Нели Монеджикова, Любомир Бъчваров, Явор Борисов, Петър Калчев и Юлиян Малинов. А новите лица, които се присъединяват към тях, са: Димитър Живков, Елена Василева, Яна Огнянова и много други.

Накрая, за да ви усмихнем съвсем, едно интервю, в което монтажът играя главната роля с актьора Ненчо Балабанов:

Какво може да гледате още в родния ефир, вижте от този линк. 

Коментари

Сподели
Открих писането, когато бях в гимназията. Четенето, когато бях на 5 години. Киното ме откри някъде между двете. Към тях добавяме котки, пътувания, бързо каране на коли и безобразно дърдорене. Заради последното аз и още двама мои колеги имаме подкаст за кино „Тихо, филмът започва“ в webcafe.bg. За останалите си страсти има различни платформи. Тази тук е една от тях. Надявам се да ви бъде толкова интересно, колкото и на мен.
Коментирай

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *