Филмовите предложения тази пролет

Независимо от всякакви ситуации и положения по света и у нас, и тази пролет дойде с пълна сила, облечена в най-хубавите си дрехи и тонове на зеленото. С нея се появиха и няколко нови сериала, които пък ние ви препоръчваме да гледате, удобно настанени на дивана у дома.

Убивайки Ийв 3

Няма да спрем да препоръчваме черната драмо-комедия на ВВС, в която убийца и агентка на МИ-6 имат много специална и почти сексуална връзка. „Убийвайки Ийв“ е екстремен сериал в много отношения и е различен от всичко, което може да сте гледали досега.

Той вижда калъпите на модерната телевизия и бяга по най-бързия възможен начин от тях. Каквото и да очакване тук няма да се случи. Не се опитвайте да отгатнете финала, не се опитвайте да предполагате сюжетни развои. Просто седнете и се насладете. „Убийвайки Ийв“ е като забавно влакче на ужасите, а третият му сезон вече тече.

Подводницата 2

Високобюджетен немски сериал, базиран на един от епичните филми на Волфганг Петерсън. Какво повече му трябва на човек? Още от същото, разбира се. Тази пролет, клаустрофобичният и интелигентно направен римейк на „Подводницата“ от 1981-а, продължава с втори сезон от там, откъдето е приключил първия.

Дали има изненади? Може да се обзаложите. Сезонът е заснет в рамките на 104 дни, на пет снимачни локации: Ла Рошел, Манчестър, Ливърпул, Прага и Малта, а екипът му обещава впечатляващи екшън сцени и неочаквани обрати, както и интензивно развиващи се характери.

Дотолкова съм сигурен

Сериалът, базиран на романа със същото име на Уоли Лам от 1998-а, адаптиран от режисьора Дерек Сианфранс, е епична драма от шест части, проследяваща паралелно живота на братята близнаци Доминик и Томас Бърдзи. В тяхната роля, влиза Марк Ръфало.

https://youtu.be/N-wdGtlmMt4

Сериалът е семейната сага за предателство, саможертва и прошка се развива на фона на Америка през ХХ век. Виждаме Доминик и Томас в различни етапи от живота им, като започваме в настоящето, когато те са почти на средна възраст, и се връщаме назад към юношеството чрез спомените на Доминик.

Холивуд

Райън Мърфи е създател на разнородни сериали, известни с добрите и понякога крайни истории. Мърфи винаги се движи по вълната, която владее сезона. Най-новият му сериал е абсолютно доказателство. На пръв поглед за какво може да се разказва сериал с името „Холивуд“? За Холивуд, разбира се.

Група млади актьори и творци, които искат да правят кино, са готови да направят всичко само и само да станат част от седмото изкуство. Действието се развива непосредствено след Втората световна война и златните години на Холивуд предстоят. Роклите са бляскави, отношенията крайни, а животът е екстремен.

Блудният син

Тази пролет може да се насладите на целия 20-сериен сезон на този криминален сериал. „Блудният син“ действа по правилата на старата школа – 20 серии, голям сезон и големи паузи между епизодите. Историята разказва за млад профайлър, който знае как мислят убийците. Причината за това е, че собственият му баща също е сериен убиец, познат с прякора „Хирургът“.

Освен, че разрешава различни случаи с екип на Ню Йоркската полиция, Малкълм се опитва да разреши и загадка свързана с убийствата извършени от баща му. Най-големият плюс на сериала, освен даването на много, много епизоди е участието на великолепния Майкъл Шийн, като д-р Мартин Уитли – Хирургът.

Коментари

Сподели
Открих писането, когато бях в гимназията. Четенето, когато бях на 5 години. Киното ме откри някъде между двете. Към тях добавяме котки, пътувания, бързо каране на коли и безобразно дърдорене. Заради последното аз и още двама мои колеги имаме подкаст за кино „Тихо, филмът започва“ в webcafe.bg. За останалите си страсти има различни платформи. Тази тук е една от тях. Надявам се да ви бъде толкова интересно, колкото и на мен.
Коментирай

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *