Борба за зрителски интерес през новия ТВ сезон – какво ново?

Новият телевизионен сезон у нас по традиция започва още в първата седмица на септември. Някои от големите телевизионни реалити формата, с над 15-годишен стаж, тази година няма да бъдат част от програмните схеми на големите телевизии. За сметка на това се задават няколко нови предавания. Очакват ни и нови български сериали, които, поне като начало, обещават да са интригуващи.

А ето и какво точно ще се случи в българския ефир след 1-ви септември:

Фермата: Ново начало

Петото издание на едно от най-гледаните шоута у нас стартира на празничната дата 6 септември, от 20:00 ч., по bTV. Тази година състезателите ще бъдат разделени в две отделни ферми, в борба за спечелване на 100 000 лв. Всяка една група ще има свои наставник. Това ще бъдат фермерите Марин Петров и Росен Николаев.

Image result for фермата 2018
Иван и Андрей и тази година са водещи на „Фермата“

Запазва се традицията всяка седмица на участниците да се възлагат задачи, които в последствие опитните фермери да проверяват. За сега са известни имената на две популярни лица, които ще се включат в тв проекта – Мариана Маринова, Мисис България 2007 и актрисата Саня Борисова.

Игри на волята

Този телевизионен сезон се очертава да е ожесточена борба за зрителско внимание. Отново на 6-ти септември, отново в 20:00 ч., по Нова ТВ тръгва съвсем ново реалити предаване – Игри на волята. Световноизвестното предаване стъпва за първи път на родна земя и е заснето на 10 локации в България, които показват красотата на Черноморието ни и Странджа.

Пред зрителите ще се разкрият митове, легенди и интересни исторически факти, свързани с тези места. В сериозни битки, препядствия и перипетии ще се впуснат 24 българи, излезли от ежедневния си комфорт. Те ще се борят за спечелване на сумата от 200 000 лв. Водещ е актрисата Александра Сърчаджиева, а предаването ще се излъчва всеки понеделник от 20:00 ч, а от вторник до петък от 21:00 ч.

Пътят на честта

Новият български сериал, част от ефира на Нова ТВ, ще стартира на 9-ти септември, точно в 22:00 ч. Поредицата разказва драматичната историята на една жена, която е поставена пред изпитанието да остане вярна на себе си.

Главните роли са поверени на Силвия Петкова, Ивайло Захариев, Веселин Плачков, Симеон Лютаков и други. Зрителите ще могат да следят развитието на историята всяка седмица, от понеделник до четвъртък.

Откраднат живот: Кръвни връзки

След 7 сезона, българският медицински сериал „Откраднат живот“ се завръща на екрана на Нова ТВ. От 10-ти септември започва продължението, което сценаристите са нарекли „Кръвни връзки“.

Голямата изненада е завръщането на двама от любимите герои в сериала – д-р Генадиев (Димо Алексиев) и д-р Василев (Алек Алексиев). Поредицата ще се излъчва в познатия за феновете час 20:00, от вторник до петък.

България търси талант

След дълга пауза в ефира, от 15-ти септември по bTV, зсе завръща шести сезон на България търси талант. В журито тази година, участие взимат Любо Дилов – син, Катето Евро, Славена Вътова и Ицо Хазарта. Изненадата на сцената, като водещи на формата, ще бъдат лудият репортер Даниел Петканов и лицето на сутринта по Btv – актьорът Сашо Кадиев.

Леко повдигнатата завеса на предаването ни подсказва, че се очакват изключителни изпълнения, не само музикално, но и богато разнообразни сценични, артистични и какви ли още не. Ще има участници от целия свят и една страхотна сюжетна линия между майка и син, като в главните роли влизат Катето Евро и Сашо Кадиев. Предаването ще се излъчва в неделя, от 20:00 ч.

Маскираният певец

Вече споменахме за голямата борба за зрителския интерес. Нова Тв за първи път у нас пускат световния формат – Маскираният певец. Мистериозното музикално шоу започва на 14-ти септември, от 20:00 ч. и ще продължи 3 месеца.

https://youtu.be/SGi2mpZqt9I

В този период, известни българи са поели предизвикателството да живеят скрити зад маски. Костюмите на животни и мистични същества, които са специално ушити от професионалисти, ще скриват самоличността на певците при всяка тяхна изява. Екипът, който стои зад този проект, е отговорен и за успеха на „Като две капки вода“.

Очертава се много интересна есен. Оставяме на Вас избора на кой телевизионен кораб ще отплавате в дебрите на телевизионното забавление.

Коментари

Сподели
Коментирай

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *