Идва новият ТВ сезон!

Пролетта е близо! Това напомня и фактът, че в рамките само на месец в родния ефир тръгват три нови български сериала. Новият ТВ сезон идва и с ново реалити за изпитанията пред любовта. Телевизията се пробужда, за да даде на своите зрители това, от което имат нужда.

Това, разбира се, всеки преценя сам за себе си. Ние ви разказваме повече за новите сериали, а вие решавате дали ще ги гледате.

Съни Бийч

За сериала на „Междинна станция“ и БТВ се говореше още преди близо година и половина. Някъде тогава започнаха и снимките в курорта Слънчев бряг. Въпреки големите амбиции и многото пушилка, на сериала му трябваха две години, за да види бял свят. Той направи премиера за отбрана публика на специална гала прожекция в началото на февруари, а на малкия екран ще се появи в края на месеца.

„Съни бийч“ пренася зрителите в света на една от най-посещаваните и коментирани български туристически дестинации. В сюжета си сериалът, повдига завесата към потайностите на хотелиерския бизнес, пречупени през личните истории на персонажите. В ролите ще видим Бойко Кръстанов, Иво Аръков, Явор Бахаров, Евелин Костова, Боряна Братоева, Лидия Инджова, Виттория Николова и други име, част от основната актьорска популярна сцена у нас.

Премиера: 21 февруари

All Inclusive

В началото на февруари, малко преди „Съни Бийч“ да се позиционира на телевизионна карта, друг сериал направи своята премиера. Той пък е продукция на Нова ТВ и очевидно ще е основния конкурент на шоуто на БТВ. Освен това, съдейки по заглавието, сюжетните линии може би ще са по-сходни, отколкото някой си е представял.

https://youtu.be/7IHW7VLawoQ

За сериала All Inclusive, подобно на неговия събрат „Съни бийч“ слушаме от близо година. Шоуто е комедийно. Сюжетът проследява две приятелски семейства, които тръгват от София към родното Черноморие, след което се впускат в една щура ваканция с много смях и неочаквани обрати. Всеки от героите потегля със свои проблеми, но след морските приключения и предизвикателства компанията се завръща променена, но и още по-сплотена от всякога.

ТВ сезон

В главните роли се превъплъщават Ненчо Балабанов, Любен Кънев, Елена Атанасова, София Маринкова, Йоанна Начева, Силвестър Велячки, Нели Монеджикова, Любомир Бъчваров, Алекс Иванов и Петър Калчев.

Премиера: 28 февруари

Ягодова луна

Ето тук Нова ТВ повежда войната за зрителския вод през новия ТВ сезон. Тази пролет тръгва не с един, а с цели два сериала. „Ягодова луна“ е идея и сценарий на Милена Фучеджиеа и е драма. В нея ще видите Асен Блатечки, Деян Донков и Стефка Янорова. Въпреки доста поетичното си заглавие, сюжетът не е точно такъв. Историята е посветена на пожарникарската професия и поставя темите за чест, дълг, доблест, мъжество и достойнство. А в основата на сюжета е една любовна история.

ТВ сезон

Продукцията ще пресъздаде автентични ситуации от ежедневието на българските пожарникари – с напрегнати екшън сцени, каскади, експлозии и специални ефекти. Сериалът е доста амбициозна продукция с много голям бюджет и ефекти, както казват от самата медия. Дали това е плюс за него или минус, ще разберем скоро.

Премиера: 25 февруари

Иначе в края на този месец си отива и скуката на малкия екран. Започват новите сезони на Hell’s Kitchen, MasterChef, а по Нова ТВ тръгва ново риалити шоу, което ще поставя на изпитание чувствата на различни двойки – „Един за друг“.

Новият сезон на „Откраднат живот“ чука на вратата, както и новият сезон на „Пътят на честта“. Приятно гледане!

Коментари

Сподели
Открих писането, когато бях в гимназията. Четенето, когато бях на 5 години. Киното ме откри някъде между двете. Към тях добавяме котки, пътувания, бързо каране на коли и безобразно дърдорене. Заради последното аз и още двама мои колеги имаме подкаст за кино „Тихо, филмът започва“ в webcafe.bg. За останалите си страсти има различни платформи. Тази тук е една от тях. Надявам се да ви бъде толкова интересно, колкото и на мен.
Коментирай

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *