Пролетта е и във вашия телевизор

Пролетта е факт не само навън, но и на малкия телевизионен екран. Разцифнали са всякакви шоу програми и сериали, които се борят за зрителското внимание. Кои са те и с какво могат да ни спечелят? Да разберем заедно.

За всички, които не живеят в момента в България! Телевизионното съдържание е налично за вас в приложението на Neterra.TV и в съответния канал на телевизията. Не забравяйте, че може да гледате Neterra.TV на всяко устройство, от всяка точка на света. Ако искате да разберете повече за услугата, разгледайте тук страницата.

БНТ вълнения

Понеже искаме да ви усмихнем, започваме с вечерното шоу „Събота вечер с БНТ“ с водещ актьора Ники Станоев. Шоу програмата може да гледате всяка събота от 21:00 ч. по БНТ 1 или в канала на телевизията в приложението на Neterra.TV. В шоуто вече са били музиканти от ранга на Любо Киров, Йордан Караджов, сръбската звезда Драган Коич – Кеба, неотразимата Маги Джанаварова, поп певицата Михаела Маринова и легендарните Братя Аргирови, Рафи Бохосян Цецо Елвиса. Какво предстой в шоуто и с кого ще си говори тази седмица, разберте като следите предаването.

Не пропускайте да чуете и прочетете интервюто на Ники Станоев, дадено специално за блога на Neterra.TV.

Ники Станоев с плеядата от звезди, с които се среща всяка събота в забавното предаване Събота вечер с БНТ.

Заслужава си да споменем и сериала „Фалшива самоличност“, който макар и произведен във Франция, е със солидна българска закваска. Захари Бахаров влиза в хитовата лента за третия й сезон, където играе главна роля. Сериалът е „вдъхновен“ от съвременни събития и действителни истории на бивши шпиони от Централната дирекция за външна сигурност на Франция. В главните роли са Матийо Касовиц, Сара Жиродо, Жан-Пиер Дарусен, Матийо Амалрик. А от българска страна, ще видите още актьорите Александър Сано, Миглен Мирчев, Башар Рахал.

bTV усмивки

Продължаваме с bTV и техните предложения. Битката за голямата награда в „Survivor: Скритият идол“ продължава. Участниците отпадат един по един, а наградата си остава една и съща. За това шоу не може да се пише, то трябва да се гледа! Така че, напред към приключението!

Ако търсите нещо, което да може да ви усмихне в родния ефир, то това е „България търси талант“. Първо, да започнем с култовото жури. Проф. Тодор Кантарджиев определено е неочакван избор, който обаче се справя впечатляващо добре със задачата да бъде жури. Той определено събра овациите и симпатиите на зрителите. Заедно с него в журито са и Катето Евро, Николаос Цитиридис и Евелин Костова. Размяната на забавни реплики „под кръста“ между членовете на журито, заедно с всички номера и умения на участниците са една добра комбинация, която усмихва зрителите. Така че, гледайте и се забавлявайте!

Забавното и безкомпромисно жури на „България търси талант“.

„Ергенът“ стана повод за разнородни коментари в социални мрежи, както и в медийното пространство. Няма да дълбаем и ние. Само ще кажем, че това е шоу, което е забавно и разтоварващо. То предлага емоции, междуличностни престрелки и дълго пазени откровения. Какво повече може да очакваме – красиви гледки и интригуващи емоции, нали така?

Като заговорихме за емоции, не може да изпуснем сериала „Мен не ме мислете“. Където любовният триъгълник между Яна (Весела Бабинова), Мартин (Рушен Видинлиев) и Ася (Дария Симеонова) се задълбочава и прераства в истинска драма. Не липсват и емоции в „Моето здравно парти“, което е комбинация от кулинарно-здравословни трикове, представени от шеф Силвена Роу, и отбрани популярни личности от българския шоу бизнес. В „Стани богат“ емоциите отново присъстват в изобилие. Предаването продължава да впечатлява зрителите си със своите интересни и поучителни въпроси. А актьорът Михаил Билалов се справя блестящо в ролята си на водещ.

И една прекрасна новина от … последния час 😉 Вторият сезон на сериала „Съни бийч“ го очакваме с нетърпение на 2-ри май.

NOVA вдъхновенията

Делничните вечери са запазени и за шоуто “Един за друг”, на което водещ е свежарът Емо Чолаков. Участниците винаги са изправени пред различни изпитания и никой не иска да напуска романтичната надпревара. Кой по-добре познава партньора си и какво е общото между мъжете и жените в предаването ще научите, ако го гледате.

След втората победа за Дарин миналата седмица, “Като две капки вода” показва, че е ненадминато в безупречните си имитации. Превъплъщението на Дарин като незабравимия Димо от P.I.F. развълнува и спечели сърцата на всички. Разбира се, освен него, зрителите могат да гледат също така и Краси Радков, Руслан Мъйнов, Мариана Попова, Крисия, Алисия, Есил Дюран, Анелия и др. Журито както винаги е колоритно – Хилда Казасян, Юлиян Вергов и Фънки.

Дарин в ролята на Димо от P.I.F.

“Hell’s Kitchen България” е кулинарна хапка за всяка уста. Отборите на „Червените“, „Сините“ и  „Оранцевите“ редовно се впускат в ожесточена битка за куртките си. Кой как защитава мястото си в кулинарната надпревара, е въпрос на личен избор и характер. Едно е сигурно – шоуто е доста емоционално, особено с безкомпромисния професионализъм на шеф Ангелов, който нетолерира  много неща, едно от които е неадекватното поведение.

„Лъжите в нас“ – един сериал за семейните ценности, житейските изпитания, грешките, тайните и цената на успеха. В главните роли, както добре знаете, може да гледате Емил Марков, Диана Димитрова, Радина Доманян и Орлин Павлов.

„Това е един преди всичко авторски сериал. Това означава, че в максимална степен засяга психологията, бита и ежедневието на нас българите. Историята започва назад в миналото, но засяга т.нар. преход“, разкрива повече за историята продуцентът Евтим Милошев.

Още една оригинална придукция на NOVA телевизия е сериалът „Братя“. Арести, престрелки, гонки, оръжия, наркотици – екшънът ви е гарантиран с криминалната драма. Междуличностините отношения между героите се нажежават все повече до червено. Има ли нещо, което е в състояние да ги вразуми?

За малкия екран нещата са ясни. А какво може да очаквате от големия тази година? Припомнете си статията ни тук.

 

Коментари

Сподели
Обожавам изкуството. Киното, театъра, книгите, музиката, танците. Хубавите истории винаги са ме вдъхновявали. Това, което винаги ме оставя без дъх, е ДОБРАТА история и КРЕАТИВНОСТТА на човешкия дух и ум. 😄
Коментирай

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *