Забавление у дома – празнична ТВ програма

БНТ 1, NOVA и bTV обещават забавление за всеки у дома с празничка ТВ програма. Тя включва качествени кино заглавия, богата концертна програма и много изненади в празничните дни.

Семейство. Топлина. Дом. Коледните празници са онова време от годината, което ни събира от близо и далеч, за да ни отведе там, където да прекараме най-добре – заедно и вкъщи.

В празничните, но студени дни, качественото кино и грандиозни музикални спектакли са перфектният начин да прекараш време у дома с любимите хора и чаша топъл шоколад или пък хубаво вино.

Празничните емоции и семейно забавление ще бъдат гарантирани с тазгодишната телевизионна програма. БНТ 1, NOVA и bTV обещават много забавление, хубаво кино, богата концертна програма и много изненади в празничните дни. Neterra.TV пък ви дава възможност да се насладите на всяко едно от заглавията на живо или на запис, в удобно за вас време и с приятна компания.

Стартът на коледното забавление у дома ще бъде даден още на 23 декември. NOVA ще повери вечерта на Дуейн Джонсън, който ще се превъплъти във „Феята на зъбките“ от 20:00 ч., а по същото време bTV ще разкаже трогателната история на брата на Дядо Коледа – „Фред Клаус“.

Програмата за Бъдни вечер (24 декември)

Неделята у дома определено ще бъде под музикален съпровод. Старт на празничната музикална програма ще даде традиционният коледен концерт на Стефан Диомов, който ще се излъчи на 24 декември(неделя) от 12:30 ч. по bTV.

В навечерието на Бъдни вечер (24 декември) от 20:30 ч.  зрителите на БНТ ще станат свидетели на грандиозния концерт „Целуни ме“ на Любо Киров, а от 22:30 ч. на 24 декември (неделя) следва най-голямото българско музикално събитие на годината – концертът на Графа от 2023 г. на Националния стадион „Васил Левски“, който ще бъде излъчен от bTV.

Кадър от концерта „Целуни ме“ на Любо Киров

Програмата за Коледния ден (25 декември)

Празничното настроение на 25 декември ще започне още от обяд. В 12:30 по БНТ Искра Радева ще представи галаконцерт „Коледни звезди“ с участието на Дует „Ритон“, Маргарита Хранова, Орлин Горанов и др.

По същото време NOVA ще излъчи концерта на Веселин Маринов „Лесен за обичане“, който заедно със своите музиканти представя част от песните от новия си албум, както и някои от най-големите си хитове през годините.

Кадър от концерта на Веселин Маринов

Големите изненади тази година ще бъдат две – завръщането в телевизионен ефир на легендарната филмова поредица „Хари Потър“ по bTV и емблематичната коледна поредица “Сам вкъщи“, която тази година грее в програмата на NOVA.

На 25 декември от 16:00 ч. зрителите ще се потопят в тайнствения свят на магията с първата част от екранизацията на култовия роман на Дж. К. Роулинг – „Хари Потър и Философският камък“. Поредицата, без която Коледа не е Коледа, “Сам вкъщи”, ще ни забавлява всяка вечер от 24 до 28 декември от 20:00 в ефира на NOVA.

Кадър от филма „Сам вкъщи“

Навръх Коледа ще се срещнем още и с Андре Рийо от 17:00 по БНТ 1, вторите части на поредиците „Хари Потър“ и „Сам вкъщи“ съответно от 16:00  и от 20:00 по bTV и NOVA, От 20:00 по bTV започва романтичната комедия „Четири Коледи“, а от 22:00 по БНТ 1 е концерт на Андреа Бочели. Заключителния грандиозен концерт от турнето Coca-Cola The Voice Happy Energy Tour 2023 започва по NOVA от от 22:30 ч.

На вторият ден от Коледа (26 декември)

На 26 декември (вторник) от 20:00 ч. в ефира на bTV ще се състои телевизионната премиера за България на фентъзи комедията „8-битова Коледа“. По същото време NOVA ще излъчи друга премиера, а именно комедията „Круиз в джунглата”.

Кадър от филма „Круиз в джунглата“

Във втория ден на Рождество (26 декември) от 12:30 ч. по-традиция БНТ 1 ще излъчи празнично Коледно матине със солисти Еделина Кънева, Орлин Горанов и Мария Илиева. От 20:30 коледната програма на БНТ 1 продължава с великолепното музикално представяне на поп певеца Орлин Павлов и музикалния спектакъл „Само една нощ“.

Кадър от концерта на Орлин Павлов

Коледата у дома ще продължи с “Красавицата и звяра“ (27 декември, 20:00 ч., NOVA), „Цар лъв“ (28 декември, 20:00 ч., NOVA), „Книга за джунглата“ (29 декември, 20:00 ч., NOVA) и „101 далматинци“ (30 декември, 12:30 ч., NOVA).

За онези от Вас, които искат да се насладят на няколко заглавия едновременно, Neterra.TV предлага възможност за гледане на запис в удобно за Вас време. А за тези, които все пак не успеят да си изберат своето филмово бягство, Neterra.TV+ разполага с богата кино селекция.

Част от празничната програма са и шоу-спектакълът на Енчо Кирязов „Нощ на звездите“ на 27 декември от 12:30ч. по bTV., концертът на Ансамбъл „Чинари“ по същото време в ефира на БНТ 1, както и концертът на недостижимия Лучано Павароти отново по БНТ 1 от 20:30ч.

ТВ програмата в Новогодишната нощ

В последния ден от годината NOVA са ни подготвили празничен епизод на забавното шоу „С Рачков всичко е възможно“ от 20:00 ч. и специалното новогодишно издание “Гала вечер с NOVA“ от 22:00ч.

Новогодишната вечер в bTV ще започне с Празничния концерт на „Гласът на България“ от 20:00, а при БНТ 1 с Балканска Щръклица от 20:30ч.

Кадър от концерта на „Гласът на България“

Българският телевизионен ефир ще изпрати 2023 и ще посрещне 2024, както винаги с песни и танци, като в първите минути на Новата година bTV залага на празничен концерт със звездите на телевизия „Планета“.

БНТ 1 пък подготвя цяло музикално съзвездие, включващо Васил Найденов, Орлин Горанов, Тони Димитрова, Веселин Маринов, Графа, Любо Киров, Миро, Орлин Павлов, Преслава, Деси Слава и още много други. Гвоздеят в програмата на NOVA ще бъде концертът на Лепа Брена и Драгана Миркович от преди месец в зала Арена София.

В последните дни на 2023 Neterra.TV ви желае топли и споделени дни у дома, вълшебна Коледа и щастлива Нова Година!

Коментари

Сподели
Коментирай

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *