Стаси Айви за филмите от фестивала „Синелибри“

Стаси Айви за филмите от фестивала „Синелибри“. Кино-литературният фестивал „Синелибри“ се провежда за седма поредна година. А за втора има своята онлайн версия в партньорство с платформата Neterra.TV+, където всеки любител на филмите може да закупи билет, без нуждата от абонамент. Стаси и Алекс си говорят за вълнуващите сюжети, незабравите творци и талантливите актьори.

Филмовите акценти

Бенедета“ на провокативния режисьор Пол Верховен определено предизвика фурор сред българската публика. Въпреки екранните провокации и скандалния сюжет, публиката го приема доста добре. Филмът е изключително добре заснет, а актьорският състав е вдъхновяващ. Монахинята Бенедета е изправена пред трудния избор – любовта към Бог или човешката любов и плътски удоволствия. Филмът в България не е забранен, за разлика от Русия, а българската публика може да избере дали да го гледа на кино или онлайн на Neterra.TV+.2

Ако обичате Балзак и неговия стил на писане, то тогава филмът „Изгубени илюзии“ е вашият избор! Една много пищна, френска продукция. В нея се докосваме до едно от най-големите произведения в световната литература, но и се потапяме в журналистическата професия. Засегнати са много големи теми, които звучат актуално и до днес.

Нани Морети и неговият „Три етажа“ ще ви потопи в един пъзел, от който няма да искате да излезнете. От италианската класика скачаме в реалността и пандемията, в която ни се налага да живеем в последните две години. Филмът е „Ледник“ и е трогателен по един скандинавски начин.

Влюбеният Айфел“ среща на голям екран невероятни актьори. С него ще се потопите в романтиката на Париж и една любовна история, която изиграва ключова роля в изграждането на Айфеловата кула.

За кого и за какво още си говорят момичетата, може да разберете от видео разговора им:

Ако се чудите за какво и с кого е говорила Стаси Айви предния месец, може да кликнете на този линк

Ако имате желание да разберете кои са филмовите селекции на блога на Neterra.TV, може да го направите от следните два линка: 

Коментари

Сподели
Обожавам изкуството. Киното, театъра, книгите, музиката, танците. Хубавите истории винаги са ме вдъхновявали. Това, което винаги ме оставя без дъх, е ДОБРАТА история и КРЕАТИВНОСТТА на човешкия дух и ум. 😄
Коментирай

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Най-четените

Последвай ни