https://blog.neterra.tv/wp-content/uploads/2020/01/live-music-800x532.jpg

Нова година, нов късмет, ново 20! 2020 стъпва тежко, както в живота, така и в киното, и телевизионната програма. Има неща, които започват в първия месец на новото десетилетие. Ето кои ние ще гледаме,  а пък ако ще да се разчуе!

Вечерното шоу на бТВ

След падането на „Шоуто на Слави“ и неговото преместване в чисто нова телевизия лично производство, вечерният слот на бТВ си стоеше непокътнат и през последните месеци беше пълен с филми или сериали. Но като всяко нещо – първо тръгна слух, а после и стана официално.

бТВ готвят свое вечерно шоу с огромен и амбициозен екип, в което обещават познатата схема и много интернационални гости. Водещият е избран, но се пази в тайна. Може да сте гледали рекламите или пък не … Стартът е в края на месеца.

Ново 20

All Inclusive

Ново 20 и по Нова ТВ! За сериала All Inclusive слушаме от близо две години. Много скоро ще имаме възможност и да го видим. Шоуто е комедийно. Сюжетът проследява две приятелски семейства, които тръгват от София към родното Черноморие, след което се впускат в една щура ваканция с много смях и неочаквани обрати.

Всеки от героите потегля със свои проблеми, но след морските приключения и предизвикателства компанията се завръща променена и още по-сплотена от всякога. В главните роли се превъплъщават Ненчо Балабанов, Любен Кънев, Елена Атанасова, София Маринкова, Йоанна Начева, Силвестър Велячки, Нели Монеджикова, Любомир Бъчваров, Алекс Иванов и Петър Калчев.

18% Сиво

Адаптацията по книгата на Захара Карабашлиев, която нека не забряваме, го направи голяма звезда, тръгва по кината на 24.01. В главните роли ще видим Руши Видинлиев и Доля Гавански.

Историята на Захари Карабашлиев, ако сте чели книгата, проследява личните му приключения и несполуки, когато се мести с любимата си в Америка. Тук сюжетът е преместен в Лондон и проследява историята на двойката, и по-точно на младия Захари, от британската столица до Берлин.

Вади ножовете

Обичате мистерии? Ние също. Райън Джонсън – режисьор и сценарист – ни поднася такъв тип приключение, ала Агата Кристи, в последния си филм. Едно семейство, един богат писател и едно убийство. Един го е направил, но кой е той?

Джонсън има афинитет към игра с жанровете и „Вади ножовете“ не прави изключение. Добра мистерия, звезден актьорски състав, че и номинации за „Златен глобус“. Какво друго му трябва на човек? Филмът е по кината от 03.01.

Храна за любовта

Един нестандартен сериал, родом от Испания, който в кратки епизоди от по 30 минути, проследява връзката между любовта, секса и храната. Двойка се среща чрез приложение за любители на храна, наречено Foodie Love, и започва забързана и задъхана връзка, в която всеки надлъгва другия и крие истинските си чувства.

Модерна любовна история, иначе казано. Към всичко това обаче, двамата обикалят изключително вкусни гурме места и от време на време дават и по някоя рецепта, която може да опитате и вкъщи. Скоро излиза и книгата с рецепти от сериала, дело на създателката на шоуто Изабел Койшет.

„Храна за любовта“ тръгва на 04.01. по НВО 3.

Да ви е сладко!

Коментари

Зорница Аспарухова

Открих писането, когато бях в гимназията. Четенето, когато бях на 5 години. Киното ме откри някъде между двете. Към тях добавяме котки, пътувания, бързо каране на коли и безобразно дърдорене. Заради последното аз и още двама мои колеги имаме подкаст за кино „Тихо, филмът започва“ в webcafe.bg. За останалите си страсти има различни платформи. Тази тук е една от тях. Надявам се да ви бъде толкова интересно, колкото и на мен.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

© Neterra.TV е за кино и телевизия. Блогът ви дава идеи кои филми да гледате. Разказва ви за световноизвестни актьори, техните кино и ТВ постижения и много други любопитни моменти. Тук ще намерите интервюта, дадени специални за блога на Neterra.TV, както и да слушате ТВ и кино подкаст продукции. Освен това блогът ви разкрива кои са най-новите български ТВ продукции, филми и кино фестивали в платформите на Neterra.TV и Neterra.TV+.

Контакти

Посетете ни

neterra.tv logo

Neterra.TV © 2023